Γιάννης Θ. Νισύριος.ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Written by on 23/09/2021

38 Views

Μια ξεχωριστή, ιδιαίτερα σημαντική περίοδος για τον Δήμο, για την Κάρπαθο ξεκινάει. Η κοινή μας απόφαση να συνεργαστούμε και οι τρεις Παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Διοίκηση του Δήμου ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα λειτουργίας που δημιουργήθηκαν, δείχνει ότι όλα μπορούν να γίνουν όταν προτάσεις την αγάπη, το ενδιαφέρον για την Κάρπαθο. Πρόκειται για καινοτόμα υπερβατική πρωτοβουλία από τις πολύ λίγες που μπορεί κάποιος να βρει στην ιστορία της χώρας και την πορεία της Αυτοδιοίκησης.
Με συστηματικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων καταφέραμε να συμφωνήσουμε σε θέματα αρχών λειτουργίας και βέβαια στα ζητήματα που αφορούν τις προτεραιότητες των παρεμβάσεών μας στην επόμενη διετία που έχουμε μπροστά μας. Στελεχώσαμε αντιπροσωπευτικά τα όργανα του Δήμου ξεκινώντας από τον ορισμό Αντιδημάρχων και την Οικονομική Επιτροπή. Έτσι, ο Δήμος μπορεί να λειτουργήσει εύρυθμα και αποτελεσματικά, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που δημιούργησαν συμπεριφορές δημοτικών συμβούλων της Παράταξής που ηγούμαι και τους οποίους είχα εμπιστευτεί, αναθέτοντάς τους ρόλους και καθήκοντα. Μ΄αυτόν τον τρόπο και στηριζόμενοι στα βήματα που είχαμε κάνει την πρώτη διετία, θα προχωρήσουμε με νέα ορμή για να παραγάγουμε έργο προς όφελος της Καρπάθου και των δημοτών μας
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους επικεφαλής της Ανεξάρτητης Προοδευτικής Ένωσης Καρπάθου και της Δημοτικής Παράταξης ΚΑΡΠΑΘΟΣ/ ΝΕΑ ΑΡΧΗ κ. Κατσάνη Χρήστο και Τσαμπουνιεράκη Μιχάλη για την συνεργατικότητα και το θετικό πνεύμα που επέδειξαν, κάτι που ήταν εντελώς απαραίτητο για να υπερβούμε τις όποιες διαφορές και να κάνουμε πράξη αυτή την συνεργασία. Το ίδιο έχω χρέος να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που στάθηκαν στο πλάι μου όλο αυτό το διάστημα και θέλησή τους ήταν τίποτα να μην μπει εμπόδιο στην πορεία του Δήμου. Όσον αφορά δε στους δημοτικούς συμβούλους, που για λόγους προσωπικών σχεδιασμών και φιλοδοξιών δημιούργησαν όλη την έκρυθμη για τον Δήμο κατάσταση, παίρνουν πια την οριστική απάντηση από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ για ενστάσεις που έκαναν προσπαθώντας να στηρίξουν πως ότι πρωτοβουλίες αναλήφθηκαν δεν στηρίζονται στον Νόμο, πήραν αποστομωτική απάντηση και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Προχωράμε με νέα ορμή!
Βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της Καρπάθου και του Δήμου!

Κάρπαθος 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ιωάννης Θεμ. Νισύριος

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist