Νίκος Παραγυιός:Με υπεράνθρωπες προσπάθειες η υπηρεσία κατάφερε να περιορίσει τα μέτωπα της φωτιάς και αυτήν στιγμή να τα ελέγχει.

Written by on 24/09/2021

34 Views


Με υπεράνθρωπες προσπάθειες η υπηρεσία κατάφερε να περιορίσει τα μέτωπα της φωτιάς και αυτήν στιγμή να τα ελέγχει!!

Φυσικά δεν ήταν όλα τέλεια γιατί δεν είμαστε ούτε ρομπότ ούτε σούπερ ήρωες αλλά ο αγώνας μας έφερε αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε όλους όσους εθελοντικά μας βοήθησαν ευχαριστούμε όλους όσους μας νοιάστηκαν. Ελπίζουμε ότι όλοι μαζί θα προστατέψουμε την Κάρπαθο ΜΑΣ από την βλακεία ασυνείδητων και τα χέρια εγκληματιών. Γιατί στο Κατωδιο ήταν εμφανέστατη η εγκληματική ενέργεια.

Ελπίζουμε ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου μας θα μεριμνήσει για την δημιουργία πυροσβεστικού σταθμού Δ τάξεως στο νησί μας. Είναι ντροπή και ενδεικτικό οπισθοδρόμησης ότι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και τον πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενο έχει κλιμάκιο αντί σταθμού. Ο σταθμός θα αναβάθμιση στο νησί μας τις πυροσβεστικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες πυρασφάλειας θα δώσει αυτονομία στην Κάρπαθο και ευρύτερη λειτουργικότητα. Επίσης θα εμφυσήσει αισθήματα ασφαλείας σε δικούς και ξένους.

Όταν παίζετε η τιμή και η ασφάλεια της Καρπάθου και των χωριών μας
Η ΨΥΧΉ ΚΑΙ ΤΟ ΣΏΜΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΆΘΕΣΗ!!!!!!!!

Δημόσια θέλω να ευχαριστήσω τους αδερφούς μας από την Κάσο ήταν και είναι έτοιμη ομάδα 30 ατόμων να συνδράμει.

Επίσης δημόσια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Καρπάθου κ Νυσηριο Γιάννη τους υπαλλήλους ΛΆΜΠΡΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΙΑΔΗ ΓΙΆΝΝΗ ΠΑΎΛΟ ΚΑΝΆΚΗ και την κυρία έπαρχο κ ΠΌΠΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ….. Φίλε Δεσποτάκη Γιώργο για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε διαβίβασε αναλόγως.

ΚΆΡΠΑΘΟΣ

Νικος Παραγυιός


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist