Το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Οκτωβρίου, το χορευτικό νέων και η χορωδία της Αδελφότητάς μας, θα συμμετέχει στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Λαογραφική Εστία Τρίπολης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Written by on 28/09/2021

35 Views

Ξεκινάμε!!!!

Μετά από 1 ½ χρόνο αποχής από τα πολιτιστικά μας δρώμενα λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από αρχές Οκτωβρίου.

Το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Οκτωβρίου, το χορευτικό νέων και η χορωδία της Αδελφότητάς μας, θα συμμετέχει στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Λαογραφική Εστία Τρίπολης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Michael Cacoyannis Foundation. Ανταποκρινόμενοι στην ευγενική πρόσκληση που λάβαμε από τον Πρόεδρο της Κο Βασίλη Παναγοπουλο, θα συμμετάσχουμε στην παράσταση «Χώρα Έλληνας – Η άφθαστος χώρα» αναβιώνοντας τραγουδιστικά και χορευτικά τους δρόμους της ξενιτιάς των συμπατριωτών μας στις δύσκολες δεκαετίες του περασμένου αιώνα, ’50, ’60 και ’70.

Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αναλυτικά και μια σειρά άλλων δράσεων μας για την τρέχουσα περίοδο, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά μέτρα που ήδη έχουν ανακοινωθεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου από την Πολιτεία και αφορούν τον πολιτισμό.

Καλή Αντάμωση!!!
Katerina Panagopoulou


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist