Ένας ιπτάμενος πρωταθλητής ΕΠΣ Βοιωτίας στον Ποσειδώνα.

Written by on 03/10/2021

40 Views

Ο Α.Σ. Καρπάθου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 21χρονο κεντρικό μέσο, Δημήτρη Αργύρη! Ο Δημήτρης Αργύρης κατάγεται από την Λειβαδιά Βοιωτίας και είναι υπηρετεί στην πολεμική αεροπορία!

Με τη προσθήκη αυτή ο Γιάννης Καραμηνάς αποκτά μια ακόμα αξιόπιστη λύση στο κέντρο. Μετά την επιστροφή του Βασίλη Μαντινάου και την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Αργύρη, το κέντρο του Ποσειδώνα “γεμίζει” με μονάδες που έρχονται να πλαισιώσουν τους έιδη πολύ καλούς κεντρικούς μέσους που έχει στη διάθεση του το προπονητικό team της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Αργύρης είναι γεννημένος στις 21/10/2000 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2007-08 στο Junior τμήμα του Κραταιού Λειβαδιάς. Την επόμενη χρονιά (2008-09) μεταπήδησε στο τμήμα Junior του Παρνασσού Αράχωβας.

Ο Δημήτρης Αργύρης συμμετείχε στο πρόγραμμα UEFA Grassroots Programme σας μέλος της Arsenal Soccer Schools το 2014!

Δύο χρόνια αργότερα, το 2011 αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρικής ομάδας ως μέλος της Ολύμπικο Βοιωτίας στην οποία έπαιξε μέχρι το 2015. Μάλιστα τη σεζόν 2014-15, ο Δημήτρης Αργύρης ευτύχησε να είναι μέλος της Μικτής Βοιωτίας!

Ο Δημήτρης Αργύρης σε συμμετοχή του στην Μικτή Βοιωτίας το 2014-15.
Ο Δημήτρης Αργύρης (πρώτη σειρά, τέρμα δεξιά) με την Μικτή Βοιωτίας το 2014-15).

Η σεζόν 2015-16 βρήκε τον Δημήτρη να επιστρέφει στον Παρνασσό Αράχωβας (Α’ ΕΠΣ Βοιωτίας), αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα του συλλόγου του οποίου υπήρξε μέλος του τμήματος Junior το 2008-09.

Σειρά για τον Δημήτρη Αργύρη ήταν ο Κυπαρισσός Αντικύρας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Β’ ΕΠΣ Βοιωτίας το 2016-17 και μάλιστα χωρίς ήττα! Ο Δημήτρης Αργύρης έμεινε στον Κυπαρισσό για δύο ακόμα σεζόν (2017-19) και βοήθησε την ομάδα να εδραιωθεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ο Δημήτρης Αργύρης (πρώτη σειρά, τέρμα αριστερά), με την ομάδα του Αβρυσσέα Διστόμου – Πρωταθλητή Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Βοιωτίας το 2019-20.

Τη σεζόν 2019-20 ο Δημήτρης Αργύρης μεταπήδησε στον Αμβρυσσέα Διστόμου με τον οποίο στέφθηκε Πρωταθλητής ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ την πέρισι ήταν μέλλος του Πανάλιαρτου στην ίδια κατηγορία.

Σύσσωμος ο Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών” καλωσορίζει τον Δημήτρη Αργύρη και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist