Γιαννής Παπάς Συναντήσεις με φορείς και κατοίκους, διατηρώντας την ουσιαστική επαφή με τους κατοίκους τής Καρπάθου,

Written by on 05/10/2021

63 Views

Συναντήσεις με φορείς και κατοίκους, διατηρώντας την ουσιαστική επαφή με τους κατοίκους τής Καρπάθου, συζητώντας και προωθώντας τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Παρευρέθηκα στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Σοφίλλα με τίτλο: «Τραγούδια και σκοποί από τα χωριά της Καρπάθου». Ευχαρίστησα τον κ. Σοφίλλα, γιατί μέσα από το έργο του η παράδοση, η ιστορία, τα έθιμα και οι μελωδίες των νησιών μας μένουν ζωντανά.
?Πραγματοποίησα σύσκεψη με τον Δήμαρχο Καρπάθου, Γιάννη Νισύριο, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Γιώργο Λιάγκα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανώλη Παραγιό και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη, για να αναλύσουμε ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καρπάθου, όπως αυτό των πεζοδρομήσεων και του βιολογικού.
?Επισκέφτηκα το Νοσοκομείο Καρπάθου, όπου συναντήθηκα με τη Διευθύντρια, Ελπίδα Γεργατσούλη.
Συζητήσαμε για την ενίσχυση του διοικητικού προσωπικού, την εκπαίδευση και εξειδίκευση του και την κάλυψη των κενών θέσεων, ζητήματα για τα οποία άμεσα ενημέρωσα τον Υπ. Υγείας Θάνο Πλεύρη.
Ευχαρίστησα το διοικητικό, νοσηλευτικό, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, για την εύρυθμη λειτουργία και τις συνεχείς μάχες που έχουν δώσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο μέτωπο της πανδημίας.
?Παρευρέθηκα στο χώρο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρπάθου, για να συζητήσω με τον Διοικητή, Αϊβατόγλου Δημήτρη και το υπόλοιπο προσωπικό, τα θέματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία τους, με κυριότερο αυτό της αναβάθμισης σε σταθμό Δ’ τάξης.
Ευχαρίστησα όλους τους πυροσβέστες για την αυτοθυσία και την αμεσότητα που επέδειξαν στις πρόσφατες πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί στο νησί.
?Συναντήθηκα με εκπροσώπους των επαγγελματιών αυτοκινητιστών Καρπάθου, με τους οποίους θίξαμε τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.
?Παρευρέθηκα στο χώρο της Δ.Α.Ν Καρπάθου και συνομίλησα με τα στελέχη της Διοίκησης, με τα οποία αναλύσαμε το ζήτημα της αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών της Διοίκησης.
Συνομίλησα επίσης με το προσωπικό και τους οπλίτες, τους οποίους ευχαρίστησα για τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα και την υπεράσπιση των συνόρων μας.
?Πραγματοποίησα σύσκεψη με την Έπαρχο Καρπάθου, Καλλιόπη Νικολαΐδου. Θίξαμε το ζήτημα της στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού αλλά και την εύρεση λύσεων για τα λειτουργικά προβλήματα του αεροδρομίου του νησιού.
Αύριο θα παρευρεθώ στους εορτασμούς, για την Επανάσταση της “5ης Οκτωβρίου 1944” στις Μενετές Καρπάθου.

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist