Εκσυγχρονισμός γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5.

Written by on 05/10/2021

35 Views

Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου μετά από την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και την σύνταξη των σχετικών μελετών ολοκλήρωσε τις εργασίες αναβάθμισης του αγωνιστικού χώρου ποδοσφαίρου 5Χ5.
Το έργο κόστισε 31.758, 88 € με το ΦΠΑ και αφορούσε την αποξήλωση του παλαιού τάπητα και την αντικατάσταση του με νεότερης τεχνολογίας συνθετικό χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας που αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και δημιουργεί όλες τις
απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφάλεια των αθλούμενων. Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών αντικαταστάθηκαν οι εστίες των τερμάτων και πραγματοποιήθηκε η προμήθεια και η τοποθέτηση δυο πάγκων αναπληρωματικών 5 θέσεων ανά ομάδα.
Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση του έργου τόνισε ότι «βασικός στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η αναβάθμιση και η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την βελτίωση της
ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού μας σε όλους τους τομείς της μικρής μας κοινωνίας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτή τη φορά οι παρεμβάσεις μας αφορούν την νεολαία μας , παρά τις γραφειοκρατικές και εξαιρετικά χρονοβόρες διαδικασίες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά και να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε να κερδίσουμε για το νησί μας» .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist