Διαδοχικές συναντήσεις είχε η Έπαρχος Καρπάθου -Η.Ν. Κάσου στο Γραφείο της . Το πρωί της 4ης Οκτωβρίου την επισκέφτηκαν και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ΔΑΝ Καρπάθου ο Στρατηγός της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου και ο Συνταγματάρχης ΔΑΝ Καρπάθου κ. Κασσελάκης Αντώνης.

Written by on 06/10/2021

67 Views

Διαδοχικές συναντήσεις είχε η Έπαρχος Καρπάθου -Η.Ν. Κάσου στο Γραφείο της .
Το πρωί της 4ης Οκτωβρίου την επισκέφτηκαν και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ΔΑΝ Καρπάθου ο Στρατηγός της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου και ο Συνταγματάρχης ΔΑΝ Καρπάθου κ. Κασσελάκης Αντώνης.
Στη συνέχεια την επισκέφτηκαν οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Κόνσολας και κ. Παπάς με τους οποίους συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας, όπως είναι η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία και το μεγάλο θέμα που λέγεται ΠΡΕΒΕΛΗΣ.
Η Έπαρχος ενημερώθηκε για το έργο της Βουργούντας και ταυτόχρονα ζήτησε από τον κ. Κόνσολα να υπάρξει ειδική μέριμνα για τους αρχαιολογικούς χώρους της Επαρχίας ,να υπάρξει ειδικός σχεδιασμός . Τόνισε μάλιστα ότι η δημιουργία ενός σύγχρονου Αρχαιολογικού Μουσείου είναι επιβεβλημένη .
Με τον κ. Παπά εκτός των παραπάνω η Έπαρχος τόνισε τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καρπάθου καθώς επίσης και την υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist