Μανώλης Γεραπετρίτης μάς εξομολογείται την αγάπη του για την Κάρπαθο το Ρόλο του Στις Άγριες Μέλισσες όπου υποδύεται το Πρόεδρο του Δικαστηρίου.

Written by on 06/10/2021

49 Views

Είναι μεγάλη μου τιμή που επανερχομαι στις Αγριες μελισσες για να δικάσω τον Δουκα Σεβαστό -ως Πρόεδρος του δικαστηρίου- κατά την περίοδο της χούντας.. Το Διαφάνι για μένα είναι ορόσημο γιατί εκεί -περίπου την ίδια περίοδο που διαδραματίζεται η σειρά- υπηρέτησε ο πατέρας μου ως τελωνειακός και τώρα το συναντώ το γραφικό μας Διαφανι και πάλι στις άγριες μέλισσες.

Πάντα προσπαθώ να προβαλω την Κάρπαθο μέσω των ταινιών και των σειρών που συμμετέχω γιατί όπως και εσύ αγαπάμε πολύ τον τόπο μας όσο τίποτα άλλο.. είναι μεγάλη η χαρά μου να συνεργάζομαι με τον αγαπημένο μας συμπατριώτη σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά. Εύχομαι στο Ράδιο Όλυμπος να συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και να τιμά την Κάρπαθο όπως βέβαια την τιμά και τώρα…

Η Δικη είναι πολύ σημαντική  γιατί μεταξύ των κατηγόρων είναι και τα 3 παιδιά του Δούκα του κατηγορουμένου ….. Δηλαδή ο Κωνσταντής η Πηνελόπη και ο Νικηφόρος… Η Η δικη έχει πολλές εντάσεις και πολλές ανατροπές..

ως προς τα επόμενα καλλιτεχνικά μου βήματα τελείωσα τα γυρίσματα της σπουδαίας ταινίας Σμύρνη μου αγαπημένη η οποία θα προβληθεί τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους… Αποτυπώνει τα πραγματικά γεγονότα της μικρασιατικής θα παιχτεί και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Μανώλης Γεραπετρίτης 

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist