Η Έπαρχος Καρπάθου Η.Ν Κάσου σε συνεργασία με το «Σύλλογο Κυρίων και Δεσποινίδων η ΠΡΟΟΔΟΣ Πυλών» θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την άμεση ανταπόκριση των δημοτών μας, που πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης.

Written by on 15/10/2021

31 Views

Η Έπαρχος Καρπάθου Η.Ν Κάσου σε συνεργασία με το «Σύλλογο Κυρίων και Δεσποινίδων η ΠΡΟΟΔΟΣ Πυλών» θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την άμεση ανταπόκριση των δημοτών μας, που πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης, επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση τους στους συνάνθρωπους μας που αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες από το σεισμό στο Αρκαλοχώρι, Ηρακλείου Κρήτης.

«Με τη πράξη αυτή, αποδεικνύεται ότι, και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ,μπορούν να ανθίσουν η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια με απώτερο στόχο την ανακούφιση των σεισμοπαθών συμπολιτών μας. Εύχομαι από καρδιάς, η προσφορά μας αυτή να ανακουφίσει και να δώσει στους συνανθρώπους μας κουράγιο, ελπίδα και ψυχική δύναμη».

Ευχαριστούμε τους: κ. Σοφία Μανωλάκη για τη δωρεά της τάξεως: (600 E) σε είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και τη Μεταφορική « ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ». Τις κυρίες : Παραγιού Μαριγούλα – Παπαδάκη Αργυρώ – Κωνσταντινίδη Καλλιόπη
Επίσης τα Super Market : ΜΑΚΡΗΣ, ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΛΥΤΟΣ, ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ και την ξενοδοχειακή μονάδα POPIS STUDIOS.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist