«Εμείς ως ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε στο έργο των προηγούμενων και να χτίσουμε πάνω σε αυτό, να είμαστε δίπλα στον Σύλλογο για τα επόμενα χρόνια. Να διατηρήσουμε την ομάδα αγωνιστικά ψηλά και να στηρίξουμε τους παίκτες με τις θυσίες που κάνουν τόσα χρόνια, να έχουμε ένα οικονομικά αυτάρκες σωματείο, να φέρουμε όλα τα χωριά και όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους δίπλα μας, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να δώσουμε χαρά και διέξοδο σε όλα τα παιδιά της Καρπάθου μέσω των Ακαδημιών μας.

Ως τωρινό μέλος και ταμίας του Δ.Σ., έχω καταφέρει κατά γενική ομολογία, να αντεπεξέλθω σε ό,τι μου έχει ανατεθεί, και μου ανατέθηκαν πολλά περισσότερα απ’ όσα μου αναλογούσαν. Αγαπώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γι’αυτό ασχολούμαι ενεργά εδώ και 8 χρόνια στο νησί μας. Δεν θα υποσχεθώ τίποτα, παρά μόνο δουλειά και νέες ιδέες.

Ευχόμαστε η Κυριακή να είναι μία δημοκρατική και ενωτική διαδικασία για τον Σύλλογο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε με κανέναν τίποτα, πάρτε θέση δίπλα μας! Η ομάδα μας χωράει όλους όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να είναι εκεί την επόμενη ημέρα!
Καλή επιτυχία σε όλους!
Μια ομάδα, ένα νησί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Με εκτίμηση,
Κοσμάς Γιαλλουράκης
Διακόπουλος Ευάγγελος
Διακονής Νικόλαος
Μαρής Γεώργιος
Μαστρολέων Μάριος
Μηνακάκης Αθανάσιος
Σακελλάκης Ιωάννης
Σπανός Δημήτριος (Μίμης)
Χατζημιχάλης Βασίλειος
Χατζηγεωργίου Γεώργιος
Χιώτης Ιωάννης
Χιώτης Μιχαήλ»

Πηγή: rodiaki.gr