Η Έπαρχος Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου , Κα Καλλιόπη Νικολαϊδου συναντήθηκε με την Κα Γιώτα Τσολάκου επικεφαλή του αιμοδοτικού κλιμακίου του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Written by on 19/10/2021

27 Views

Η Έπαρχος Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου , κ. Καλλιόπη Νικολαϊδου συναντήθηκε με την κ. Γιώτα Τσολάκου επικεφαλή του αιμοδοτικού κλιμακίου του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου κ. Ιωάννη Λογοθέτη, το νυν πρόεδρο κ. Νικόλαο Πρωτόπαπα και τα μέλη του συλλόγου τις κ.Σοφία Βασιλάκη και Σοφία Λογοθέτη.
Στη συνάντηση αυτή συζήτησαν διάφορα θέματα του συλλόγου και η κ. Τσολάκου εξέφρασε τη χαρά της για την «αιμοδοτική» συνείδηση που υπάρχει στους πολίτες της Καρπάθου και πως αυτή αποδεικνύεται από τη διάρκεια του Συλλόγου στο χρόνο. Επιπλέον κατά την κ. Τσολάκου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου είναι οργανωμένος και έχει πετύχει η αιμοδοσία να γίνει «κτήμα» της κοινωνίας των Καρπαθίων.
Η Έπαρχος ευχαρίστησε την Κα Τσολάκου για την επίσκεψή της και με τη σειρά της τόνισε ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι «πράξη αγάπης» και ότι οι εθελοντές προσφέρουν ζωή από τη «Ζωή» τους.
Τέλος, η Έπαρχος διαβεβαίωσε ότι είναι αρωγός αυτής της οργανωμένης εθελοντικής δράσης, δεδομένου ότι και η ίδια είναι χρόνια τώρα αιμοδότρια, και πάντα δίπλα στο συγκεκριμένο σύλλογο.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist