Την δεύτερη διαδοχική ήττα του με 0-1 στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα το μεσημέρι ο Ποσειδώνας Καρπάθου.

Written by on 20/10/2021

38 Views

Την δεύτερη διαδοχική ήττα του με 0-1 στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα το μεσημέρι ο Ποσειδώνας Καρπάθου. Η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά, εμφανώς βελτιωμένη από την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας, λύγισε τελικά στην πίεση του Απόλλων Καλυθιών που στο 87ο λεπτό με γκολ του Ντάνιελ Σπαχίου πήρε τη νίκη και το τρίποντο. Το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος ήταν αναμενόμενα δύσκολο, όμως η “επίσημη αγαπημένη” μας έδειξε για μια ακόμα φορά ενθαρρυντικά σημάδια για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το ματς

Ο Απόλλωνας ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη επέβαλε τον ρυθμό της και πιέζοντας ψηλά, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους γηπεδούχους. Μάλιστα οι Καλυθενοί είχαν μεγάλη ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λεονταρόπουλο να πλασάρει από πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο Ποσειδώνας είχε μια καλή στιγμή στο φινάλε του ημιχρόνου, με το σουτ του Φελουζή να περνάει ελάχιστα άουτ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 67΄ όταν ο Καουκάκης με διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιγάρου. Ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν «τρελός» με την μπάλα να πηγαίνει αστραπιαία από την μια περιοχή στην άλλη. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο έδειξαν για ακόμα μια φορά το άστρο τους, καθώς στο 87ο λεπτό ο Δουκίσσης με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Σπαχιού και ο τελευταίος αφού κουβάλησε την μπάλα, κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Μαργαρίτη για το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

MVP:

Ο Τίμος Σαββούλης ήταν πραγματικός ηγέτης στο κέντρο της άμυνας του Απόλλωνα. Ο αρχηγός των «κυανοκίτρινων» ήταν αλάνθαστος, με εξαιρετικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο ύψος του:

Ο Γιώργος Παπαμηνάς έκλεψε τις εντυπώσεις στο γήπεδο Πηγαδιών. Ο 16χρόνος στόπερ του Ποσειδώνα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην βασική εντεκάδα και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο «ποιόν» των ακαδημιών του σωματείου.

Διαιτησία

Τάσος Γιαννουκάς (Κοκμοτός, Σαρρής)

Οι συνθέσεις

Ποσειδώνας Καρπάθου (Γιάννης Καραμήνας): Μαργαρίτης, Καουκάκης (71΄ Σπανός Ε), Τσιαβέλης, Σπανός Ι, Παπαμηνάς, Μαντινάος, Φελουζής, Σταυριανός, Μαντικός, Χατζηπαππάς (46΄ Φασουλέτος), Κοκούνια

Απόλλων Καλυθιών (Παναγιώτης Ζούνης): Τσιγάρος, Σαββούλης, Γαμπιεράκης, Νικολός, Δουκίσσης, Σπαχιού (92΄ Περιστερόπουλος Ο), Λεονταρόπουλος (90΄ Χωραφίτης), Κιόττου (85΄ Μαρκάκης), Μαγιόγλου, Στατιού, Φτάκλας


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist