Ο Δήμος Χάλκης σκεπτόμενος την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών μας αλλά και την αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του νησιού ολοκλήρωσε εχθές τους ” Νησιωτικούς Λουλουδοκηπους “

Written by on 21/10/2021

32 Views

 Νησιωτικούς Λουλουδοκηπους  Με οργάνωση και επίβλεψη της Αντιδημαρχου Καθαριότητας κ. Αγγελικής Βογιατζόγλου και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του Σχολικού Συγκροτήματος του νησιού, όλα τα παιδιά του νησιού θα έχουν τον δικό τους Λουλουδοκηπο.
Θα πρέπει να τον φροντίζουν και να τον νοιάζονται κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.
Το κάθε παιδί θα έχει τα δικά του λουλούδια.

Ο φυσικός κόσμος και η σημασία που διαδραματίζει για το περιβάλλον βοηθάει στη ολοκληρωτική ανάπτυξη των παιδιών σωματικά, συναισθηματικά, κοινωνικά και νοητικά που θα τα διαμορφώσει σε μελλοντικά περιβαλλοντικά ευσυνείδητους πολίτες.

Ο παιδαγωγικος στόχος του Δήμου Χάλκης είναι κάθε παιδί ξεχωριστά να εφοδιαστεί με αξίες και δεξιότητες πολύτιμες για το περιβάλλον και την μετέπειτα ζωή του που θα το καταστήσουν σε έναν υπεύθυνο πολίτη ο οποίος θα αγκαλιάζει το περιβάλλον το οποίο απλά μας φιλοξενεί και δεν μας ανήκει.

Το νερό, ο ήλιος, το χώμα, τα δέντρα, τα φυτά, το οξυγόνο είναι πολύτιμα και τα παιδιά μας είναι ικανά να τα διαφυλάξουν.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist