Γνωρίστε τον Νικόλαο Καρέλα του Karellas Cafe.

Written by on 30/10/2021

Σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον Νικόλαο Καρέλα του Karellas Cafe. Αυτός και η ομάδα του μοιράζονται την ιστορία τους μαζί μας παρακάτω:

Το Karellas Cafe άνοιξε αρχικά το 2012. Ξεκίνησε για πρώτη φορά ως ένα μέρος για Ελληνοαμερικανούς με κοινά ενδιαφέροντα να έρθουν να πιουν καφέ, να κάνουν στέκι και να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο. Είχαμε πάντα κουζίνα, αλλά σπάνια αποκλίναμε από το να σερβίρουμε καφέ. Ήταν πολύ δύσκολο να γίνει rebrand από την ατμόσφαιρα του καφέ που προσφέραμε στο περιβάλλον του εστιατορίου που προσφέρουμε τώρα.

Ο Εμμανουήλ Καρέλας (Ιδιοκτήτης) έχτισε αυτό το συγκρότημα με αίμα, ιδρώτα, δάκρυα και αποφασιστικότητα. Εκτιμά την προσφορά προϊόντων και μερίδων παγκόσμιας κλάσης σε προσιτή τιμή. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε νέο εξοπλισμό κουζίνας, ανανεωμένα μενού, ανακαινίσεις καταστημάτων και νέες τεχνικές μάρκετινγκ για να προσελκύσουμε κόσμο να δοκιμάσει αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο ελληνικό φαγητό στην πόλη!

Το φαγητό, οι συνταγές, η προετοιμασία, το μαγείρεμα και το σέρβις είναι όλα από την οικογένεια Καρέλλα και παρέχονται καθημερινά!

Εντάξει, ας σκάψουμε λοιπόν λίγο πιο βαθιά στην ιστορία – ήταν ένας εύκολος δρόμος συνολικά και αν όχι, ποιες ήταν οι προκλήσεις που έπρεπε να ξεπεράσετε;
Ένας από τους αγώνες που αντιμετωπίσαμε είναι να πρέπει να εργαζόμαστε επτά ημέρες την εβδομάδα χωρίς άλλους υπαλλήλους για να στηριχτούμε. Η προετοιμασία του φαγητού, η διασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος, η διασφάλιση ότι το απόθεμα είναι πάντα γεμάτο μπορεί να είναι εξαντλητικό, αλλά η ικανοποίηση των νέων προσώπων είναι αυτό που μας δίνει την αποφασιστικότητα και την ώθηση που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να προχωράμε.

Φυσικά η πανδημία του COVID-19 ήταν ένας μεγάλος αγώνας που έπρεπε να ξεπεράσουμε ως μικρό εστιατόριο. Στην αρχή της πανδημίας, το εστιατόριό μας έπρεπε να κλείσει λόγω της εξάρτησης που είχε το κατάστημά μας από άτομα που έμπαιναν κατά παραγγελία αντί να παραγγείλουν την παράδοση. Δοκιμάσαμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους (δηλαδή αύξηση της διαφήμισης, ενίσχυση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) για να προωθήσουμε τις παραγγελίες εκτέλεσης για την πιθανότητα να μην είναι διαθέσιμα τα γεύματα σε εσωτερικούς χώρους στο μέλλον.

Ενώ αντιμετωπίσαμε αντιξοότητες, καταφέραμε να ξεπεράσουμε την πιο δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, για να γίνουμε πλέον ένα πιο αναγνωρίσιμο περιβάλλον εστιατορίου.

Ευχαριστώ που το μοιράζεσαι. Λοιπόν, μήπως στη συνέχεια μπορείτε να μας πείτε λίγα περισσότερα για την επιχείρησή σας;
Το Karellas Cafe είναι μια εγκατάσταση που προσφέρει αυθεντική ελληνική κουζίνα στη σωστή τιμή. Ο πατέρας μου, ο Εμανουήλ Καρελάς, είναι ιδιοκτήτης ενώ εγώ τον ρόλο του μάνατζερ. Είμαι υπεύθυνος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη διαφήμιση, καθώς και για τον διακομιστή και τον σεφ. Βρίσκω συνεχώς νέους τρόπους για να κάνω αυτή την εγκατάσταση να ανθίσει μέσα από το πάθος μου για το μάρκετινγκ και τη φωτογραφία.

Αυτό που θα έλεγα ότι μας ξεχωρίζει από τους άλλους είναι ότι είμαστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του εστιατορίου που προετοιμάζουν το φαγητό. Φροντίζουμε ιδιαίτερα την προετοιμασία για να βεβαιωθούμε ότι είναι τόσο συνεπής και νόστιμη με κάθε πιάτο που βγαίνει στους πελάτες μας. Αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανος είναι ότι δημιουργήσαμε ένα ισχυρό δίκτυο πιστών και ένα φιλικό κοινωνικό περιβάλλον σε μια μικρή γειτονιά στο Greektown!

Εντάξει, πριν πάμε, μπορείς να μας μιλήσεις λίγο για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας, να συνεργαστούν μαζί σας ή να σας υποστηρίξουν;
Ο κόσμος μπορεί να υποστηρίξει την επιχείρησή μας με το να έρθει πρώτα και κύρια να δοκιμάσει το νόστιμο ελληνικό φαγητό μας! Επίσης, κάνοντας μας like στο Facebook (Karellas Café) και ακολουθώντας μας στο Instagram, @karellascafe. Φροντίστε να αφήσετε μια κριτική και στο Google!

Πληροφορίες επαφής:

Ιστότοπος: https://linktr.ee/KarellasCafe


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist