Η Αδελφότητα Ολυμπιτών Η Δήμητρα κάνει γνωστό ότι ξεκινούν τά μαθήματα Χορού και Τραγουδιού.

Written by on 06/11/2021

60 Views

Το ξεκίνημα μετά από 1 ½ χρόνο αποχής από τα πολιτιστικά μας δρώμενα ήταν επιτυχημένο. Μεγάλο μέρος των παιδιών που παρακολουθούσαν τα μαθήματα μουσικών οργάνων μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2020, ήρθαν και σήμερα στο πολιτιστικό κέντρο της Αδελφότητας στην Αμφιάλη, σε αυτό το πρώτο μετά από καιρό αντάμωμά μας.
Ο Γιώργος Μιχαλής και ο Γιώργος Αναστασιάδης, ανέλαβαν για την τρέχουσα περίοδο την καθοδήγησή τους.
Θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Ι. Φασάκη Andreas Fasakis ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια, αδιάκοπα και αφιλοκερδώς, δίδασκε τα παιδιά μας λύρα και λαούτο αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε να συνεχίσει την διδασκαλία. Είμαστε όμως σίγουροι πως όταν του δοθεί ξανά η ευκαιρία θα τον έχουμε δίπλα μας!
Αυτό όμως που όλοι διαπιστώσαμε είναι ότι όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά επέστρεψαν με το ίδια ζωντάνια και το ίδιο πάθος που τα διακρίνει για την λαϊκή παράδοση της Ολύμπου. Δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερο γεγονός από το παραπάνω ώστε να συνεχίζουμε κι εμείς μαζί τους στηρίζοντας αδιάλειπτα και επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους.
Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα θα είμαστε εκεί και θα περιμένουμε όλα τα παιδιά που αγαπούν τα έθιμα και τις παραδόσεις μας για να χτίσουμε μαζί τους το αύριο της Ολύμπου.

Θέλει ο σπορέας την βροχή και γόνιμο χωράφι
και σαν μαζέψει τους καρπούς φαντάζουν με χρυσάφι.

Δεν σταματά η Όλυμπος να βγάζει μερακλήες
που μας δροσίζουν τις καρδιές σαν τις πηγές τις κρύες.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist