Μια νέα σημαντική δωρεά της Μαρίας Πρεάρη-Κακαρόλη, κόσμησε το Κοινοτικό Μέγαρο στην Όλυμπο.

Written by on 16/11/2021

31 Views

Με μεγάλη μας χαρά, γνωστοποιούμε ότι τοποθετήθηκαν τα πλακάκια δαπέδου στο Μέγαρο της Ολύμπου, που πραγματικά άλλαξε η όλη του εμφάνιση.
Μια νέα σημαντική δωρεά της Μαρίας Πρεάρη-Κακαρόλη, κόσμησε το Κοινοτικό μας Μέγαρο στην Όλυμπο.
Με δική της δαπάνη αγοράστηκαν τα πλακάκια του δαπέδου και αντικαταστάθηκαν με την φροντίδα του μεθοδικού Εφημέριου του χωριού μας Παπαγιάννη Διακογεωργίου, της ακούραστης συζύγου του Πρεσβυτέρας Ειρήνης και του φιλότιμου τεχνίτη Κώστα Γ. Διακογεωργίου που τα τοποθέτησε.
Στις σημερινές δύσκολες μέρες που βιώνουμε, τέτοιου είδους κινήσεις και πρωτοβουλίες σπανίζουν. Όμως για την μνήμη του συζύγου της Βασίλη Κακαρόλη, γνωστού σε όλους μας για την αγάπη του προς τον τόπο μας, την προσφορά του στα κοινά, για την μερακλοσύνη του, το ενδιαφέρον του για το μέλλον της Ολύμπου, ήθελε να κάνει κάτι που να μείνει, στον χώρο που όλοι έχουν διασκεδάσει, έχουν γλεντήσει, έχουν χορέψει και έχουν να θυμούνται ευχάριστες στιγμές της ζωής τους.
Την διάθεση και το ενδιαφέρον της προσφοράς της δωρήτριας, ευχόμαστε να βρει κι άλλους μιμητές, για να αλλάξει προς το καλλίτερο η όψη του χωριού μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ», την συγχαίρουμε και την ευχαριστούμε για την αξιέπαινη πράξη της, η Παναγία του Χωριού, ο Χριστός, ο Άης Νικόλας και όλοι οι Άγιοι να την βοηθούν, να της χαρίζουν υγεία, μακροημέρευση και για την μνήμη του άντρα της Βασίλη και του μικρού Βασιλάκη, που έγινε η δωρεά, να είναι αλησμόνητοι και ο Θεός να τους αναπαύει με τους Αγίους του.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist