Ο IALYSOS B.C. με την παρούσα επιστολή του, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον αθλητικό σύλλογο ΚΑΡΠΑΘΟΣ BASKETBALL, το διοικητικό συμβούλιο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκου Αλεξιάδη για τη πολύ εγκάρδια φιλοξενία.

Written by on 18/11/2021

Ο IALYSOS B.C. με την παρούσα επιστολή του, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον αθλητικό σύλλογο ΚΑΡΠΑΘΟΣ BASKETBALL, το διοικητικό συμβούλιο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκου Αλεξιάδη για τη πολύ εγκάρδια φιλοξενία στον χθεσινό αγώνα μεταξύ του IALYSOS B.C. και της ομώνυμης ομάδας της Καρπάθου, που εκτός από την έναρξη του ανδρικού πρωταθλήματος σηματοδότησε και την έναρξη της αθλητικής διασύνδεσης του νησιού με το άθλημα που τόσο αγαπάμε!

Το παράδειγμα της Καρπάθου εκτός από άξιο συγχαρητηρίων αποτελεί συνάμα παράδειγμα προς μίμηση και ελπίζουμε να υπάρξουν και στο εγγύς μέλλον ανάλογες κινήσεις και από άλλους παράγοντες έτσι ώστε η ανάπτυξη και διάδοση του μπάσκετ να δώσει άλλη δυναμική στο νομό μας και παράλληλα να επαναφέρει την αίγλη που αξίζει σε αυτό άθλημα που μας έχει κάνει εθνικά υπερήφανους αμέτρητες φορές!

Εκ της Διοικήσεως,


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist