ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.

Written by on 26/11/2021

39 Views

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 η Έπαρχος Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαΐδου πραγματοποίησε συνάντηση με το σωματείο των Οδηγών ταξί Καρπάθου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ειπώθηκαν τα προβλήματα που υφίστανται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο καθώς και οι παρεμβάσεις που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Χρόνια αιτήματα ήταν οι προστατευτικές μπάρες και οι πινακίδες σήμανσης, οι οποίες θα εξασφαλίσουν ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης.
Παρών στη συνάντηση ήταν ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Καρπάθου ΗΝ Κάσου κος Ιωάννης Καρατάσιος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις παρεμβάσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο.
Ο πρόεδρος του σωματείου κος Ρένος Χαλκιάς συνεχάρη την Έπαρχο, αλλά και τον Περιφερειάρχη ΝΑ κο Γιώργο Χατζημάρκο για την υλοποίηση των τόσο σημαντικών έργων.
Η Έπαρχος ενημέρωσε ότι o Περιφερειάρχης μας υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο για τη συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου ύψους 4.000.000 ευρώ.
Τέλος υποσχέθηκε ότι πάντα θα αφουγκράζεται τα αιτήματα των κατοίκων και των επαγγελματιών της Επαρχίας μας με πρώτη προτεραιότητα της να είναι ο φωτισμός σε όλο το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο και ειδικότερα τη διαδρομή Αεροδρόμιο – Πηγάδια.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist