ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΟΣΚΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΣΤΟΛΙΔΙ.

Written by on 27/11/2021

41 Views

Ένα νέο σημείο αναφοράς, για τους επισκέπτες αλλά και τους μόνιμους κατοίκους του Νησιού, απέκτησε η παραλιακή οδός των Πηγαδίων.

Το τουριστικό κιόσκι, που βρισκόταν επί χρόνια παραμελημένο, ανακαινίστηκε και φιλοτεχνήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί μια στάση ομορφιάς στον περίπατο των Δημοτών και των επισκεπτών μας.

Στάση στην οποία θα μπορούν να αποτυπώσουν φωτογραφικά την παρουσία τους στο νησί μας, προβάλλοντας την ομορφιά κτιρίων και φυσικού τοπίου από το εσωτερικό του.

Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, μέσω του ασύρματου δικτύου που τοποθετήθηκε.

Υπεύθυνος για την καλλιτεχνική επιμέλεια ορίστηκε από τον Δήμαρχο ο κ. Εμμανουήλ Κοντονικόλας ενώ, στην εθελοντική τριμελή επιτροπή παρακολούθησης του έργου ορίστηκαν μαζί με αυτόν ο κ. Γεώργιος Διαμαντέας και ο κ. Παναγιώτης Αμανεζής.

Το έργο ολοκληρώθηκε, σε σύντομο διάστημα, από το προσωπικό του Δήμου, με δωρεές από πολλούς ιδιώτες και την δωρεά του συνόλου της περίφραξης από τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Θεμ. Νισύριο.

Σύμφωνα με δήλωση του:
“Παραδίδουμε ένα μικρό στολίδι στην πρωτεύουσα μας, μέρος της συνολικής προσπάθειας την οποία κάνουμε για να την αναβαθμίσουμε.

Μαζί με την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού που θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και την αντικατάσταση του δαπέδου της παραλιακής ο περίπατος στο πιο πολυσύχναστο σημείο των Πηγαδιών θα είναι πιο ευχάριστος από ποτέ.

Ευχαριστώ προσωπικά έναν έναν τους εθελοντές, τους δωρητές και τους υπαλλήλους του Δήμου που ομόρφυναν το σημείο αυτό.

Επιζητούμε την συμμετοχή των ενεργών πολιτών κι εγώ σαν Δήμαρχος δείχνω, έμπρακτα, ότι τους εμπιστεύομαι και στηρίζω τις ιδέες και τις προσπάθειες τους.

Εύχομαι σε όσους το επισκεφθούν να αποτυπώσουν φωτογραφικά με τον πιο όμορφο τρόπο την παρουσία τους στο νησί μας προβάλλοντας το με αυτόν το τρόπο στα πέρατα του κόσμου.”

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Καρπάθου


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist