Το Επαρχείο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου βράβευσε μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές.

Written by on 23/12/2021

37 Views

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Έπαρχος Καρπάθου Η.Ν. Κάσου σε μία λιτή τελετή ,εξαιτίας των μέτρων covid ,αλλά σε έντονα συγκινησιακό κλίμα βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων της Καρπάθου που εισήχθησαν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και στοχεύει στην ανάδειξη της αριστείας και στον έπαινο της προσπάθειας για τους μαθητές και μαθήτριες , που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

«Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, η οποία αποτελεί δικαίωση των κόπων, των προσπαθειών και της αγωνίας που περάσατε» ανέφερε στο χαιρετισμό της προς τους φοιτητές –πλέον- η Έπαρχος Νικολαιδου Καλλιόπη ,η οποία ήταν και καθηγήτρια τους στα Γυμνασιακά τους χρόνια . Και συνέχισε: «Πολύτιμοι συνοδοιπόροι, βέβαια, σε αυτή την προσπάθεια οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί σας, στους οποίους αξίζουν επίσης συγχαρητήρια. Αποτελείτε μια γενιά ανθρώπων στην οποία πρέπει εμείς οι μεγαλύτεροι να σας εμπιστευτούμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πράξη τα όνειρα και τους στόχους σας. Πλέον βρίσκεστε στην καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Τα φοιτητικά χρόνια είναι αξέχαστα για όλους. Αποτελούν, όμως και την βάση πάνω στην οποία θα κληθείτε να χτίσετε το δικό σας μέλλον.

Ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ,θέλουμε να δημιουργήσουμε όλες τις απαραίτητες προοπτικές, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους. Επενδύουμε στα σχολεία, έχοντας διαθέσει ήδη 10 εκατομμύρια ευρώ, αποκλειστικά για έργα επισκευής σχολικών κτιρίων για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό τους , υποχρεώσεις που ανήκουν εξ´ολοκλήρου στους Δήμους …

»Όλοι εσείς αποτελείτε τη νέα γενιά της Καρπάθου. Σας θέλουμε να μείνετε στο νησί και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο. Ευχή μας είναι ό, τι και αν κάνετε, όπου και αν πάτε να έχετε πάντα την Κάρπαθο μέσα στην καρδιά και στην ψυχή σας . Είμαστε ήδη περήφανοι για εσάς. »
ανέφερε στο χαιρετισμό της η Έπαρχος .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist