Δημος ΗΝ.Κασου : Εορταστικός Φωτισμός.

Written by on 24/12/2021

30 Views

 

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο Δήμος της Ηρωικής νήσου Κάσου δίνοντας μεγάλη έμφαση στις γιορτινές μέρες έφτασε σε κάθε γειτονιά του νησιού μας τοποθετώντας εορταστικό στολισμό σε όλους τους οικισμούς του νησιού .

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου χαρακτηριστικά αναφέρει : « Λίγες μέρες έμειναν πριν τα Χριστούγεννα και εμείς παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια σ΄ όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας μέσα από το Δημοτικό εορταστικό φωτισμό θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα γιορτινής διάθεσης, ένα συναίσθημα χαράς και αισιοδοξίας σε κάθε σπίτι του νησιού μας. Μεταφέρουμε μήνυμα αγάπης και ελπίδας για τις καλύτερες μέρες που θα ρθούν γιατί γι αυτές, ως Δημοτική Αρχή εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις χωρίς να επαναπαυόμαστε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στον φετινό στολισμό και μας βοήθησαν να διαδώσουμε τα μηνύματα μας παντού σ’ όλους τους Κασιώτες και φίλους της Η.Ν. Κάσου όπου κι αν βρίσκονται . Μέσα από το φώς του εορταστικού στολισμού του Δήμου μας μεταφέρουμε τις θερμότερες ευχές μας, αυτές οι Άγιες μέρες να το μεταφέρουν στις ψυχές όλων μας με Υγεία Ελπίδα και Χαρά Χρόνια πολλά σε όλους».


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist