Νικος Κ Νταής Αντιδήμαρχος βόρειας Καρπάθου:Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο “Βρυκούς” για τους λαμπτήρες και τα ντουί που επιτέλους χρησιμοποιήσαμε στην Όλυμπο.

Written by on 06/01/2022

49 Views


Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο “Βρυκούς” για τους λαμπτήρες και τα ντουί που επιτέλους χρησιμοποιήσαμε καθώς και στους υπόλοιπους Αντιδημάρχους που στηρίζουν την προσπάθεια μου για τα έργα που θέλω να κάνω στον τομέα ευθύνης μου.

Μετά απο 4 ημέρες εργασίας του συνεργείου με το οποίο εχει σύμβαση ο Δήμος Καρπάθου, στην Όλυμπο έγιναν τα εξής:
Σύνολο λαμπτήρων που αντικαταστάθηκαν και πλέον ΑΝΑΒΟΥΝ ενω ΔΕΝ άναβαν: 47
Σύνολο φωτιστικών που μπήκε νεο ντουί: 29
Σύνολο φωτιστικών που επισκευάστηκαν: 32

Εκκρεμότητες που υπάρχουν:
1. Φώτα στο Νάκρος
2. Φώτα στην Υπαπαντή
3. Δυο κολώνες κοντά στις έξι βρύσες
Θα έρθει η ΔΕΔΔΗΕ την επόμενη εβδομάδα να επισκευασει τη γραμμή και θα ανάψουν.
4. Φώτα απο Αγ. Ειρήνη εως Μακρυμύτα
Θα επισκευαστούν στην επόμενη επίσκεψη του συνεργείου.

Γνωρίζω οτι υπάρχουν απώλειες στα φανάρια κι υπάρχουν ακόμα αρκετά σημεία που θέλουν αντικατάσταση φωτιστικών. Έγινε καταμέτρηση ώστε να είναι στην παραγγελία του Φεβρουαρίου και να τα τοποθετήσει το συνεργείο με το οποίο έχει σύμβαση ο Δήμος Καρπάθου.

Σειρά έχει πολύ σύντομα η ΑΥΛΩΝΑ που χρειάζεται μια ολόκληρη μέρα εργασίας και το ΔΙΑΦΑΝΙ που έχει σε εκκρεμότητα τα φώτα του δρόμου προς το Διαφάνι (8-9), μερικά στην παραλιακή οδό και μερικά σποραδικά(2-3) εντός οικισμού. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και το Μεσοχώρι όπου κι εκει χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Σημείωση: Όπως ξαναείπα θα είχαν γίνει νωρίτερα αυτές οι εργασίες και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με έγγραφα πολιτών. Απλά εκείνες τις ημέρες που ηταν να έρθει το συνεργείο έβρεχε για 3 συνεχόμενες ημέρες και μετά μας έπιασαν οι γιορτές.

Καλή Χρονιά σε όλους και όλες και θα υπάρξει και συνέχεια πολύ σύντομα καθώς κι ένα άρθρο οπου θα γράψω τις επόμενες ημέρες ώστε όλοι να είναι ενημερωμένοι για την περιοχή ευθύνης μου.
Για την ώρα απολαύστε την Όλυμπο κι ας λείπουν ακόμα 6-8 φώτα κάτω δεξιά 😉


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist