Εκλογή Προεδρείου και μελών Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Η.Ν. Κάσου.

Written by on 11/01/2022

37 Views

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο της Η.Ν. Κάσου με σκοπό την εκλογή Προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Η.Ν. Κάσου .

Σε κλίμα απόλυτης ομόνοιας και αγαστής συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα παρακάτω αποτελέσματα :

Επανεκλέγονται ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Η.Ν. Κάσου η Νικολέττα- Δήμητρα Σοφίλα , ως Αντιπρόεδρος ΔΣ ο Γεώργιος Μηνακάς και ως Γραμματέας Δ.Σ ο Μανόλης Γ. Βρετός .

Η Οικονομική Επιτροπή αποτελείται από τους : Μιχάλη Ερωτοκριτο (Πρόεδρος- Δήμαρχος ) , Κώσταντίνο Δ. Περσελή , ( ορισμένο μέλος – Αντιδήμαρχος ) Γιάννης Ν. Νικολάου ( ορισμένο μέλος – Αντιδήμαρχος).

Και τα εκλεγμένα μέλη από την Παράταξη “Κίνηση Κασιωτών – Κασίων Δράση” Δημήτρης Εμμ. Φραγκούλης (Αντιδήμαρχος) και Ηλίας Μαστροπαυλος με αναπληρωτές την Νικολέττα Δήμητρα Σοφίλα και τον Μανόλη Γ. Βρετό. Από την παράταξη “Άνεμος Ελπίδας” ο Γεώργιος Μηνακάς, και ο Γεώργιος Μιχ. Ζούλης με αναπληρωτές τον Ηλία Γ. Κυριάκο και τον Μανόλη Νικολάκη.

Μετά την λήξη της συνεδρίασης και την ολοκλήρωση των διαδικασιών τα μέλη του ΔΣ, η Πρόεδρος και ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος κερδίζοντας το φλουρί ευχήθηκε σε όλους μια καλή δημιουργική χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους , τονίζοντας ότι « Ως Δημοτική Αρχή έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε για να κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε όλοι μαζί ενωμένοι μέσα από την συνεργασία και με όρεξη για πολύ δουλειά » .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist