ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ «ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΥ»

Written by on 12/01/2022

78 Views

Τα πλαστικά φωτιστικά, με την κοινή λάμπα, προφανώς δεν έχουν την ίδια ποιότητα και φυσικά την ίδια αξία, με τα μαντεμένια, τελευταίας τεχνολογίας Led με τις προδιαγραφές οι οποίες, περιγράφονται στο πρωτογενές αίτημα για την προμήθεια.

Δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να μην επικρότησε την τεράστια αλλαγή στον φωτισμό της παραλίας μετά την αλλαγή των σωμάτων, η οποία, θα επιφέρει εξοικονόμηση 50% στο ενεργειακό κόστος.

Αναφέρουμε ότι την τοποθέτηση, την έκανε ο ίδιος ο προμηθευτής με συνεργάτη τον οποίο προσέλαβε και πλήρωσε. Η μόνη βοήθεια από τον Δήμο ήταν η παροχή του καλαθοφόρου ώστε να διευκολύνει το έργο του.

Επίσης, ο ανάδοχος έχει την υποχρέωση να αντικαθιστά όποιο μέρος του φωτιστικού καταστραφεί καθώς καλύπτονται με 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τέλος, το κάθε φωτιστικό έχει πλακέτα η οποία ΑΝ καεί αντικαθίσταται χωρίς να χρειαστεί να αντικατασταθεί ολόκληρο το φωτιστικό, όπως κακώς αναφέρεται.

Δυστυχώς, πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα, όπως συνέβαινε σε όλη τους την θητεία, σε ανθρώπους που και δεν καταλαβαίνουν και που κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια!

Αγαπητοί συνάδελφοι και στα Lidl υπάρχουν φωτιστικά και καλώδια. Θα μπορούσατε να απευθυνθείτε εκεί, ώστε να βρείτε ακόμη πιο χαμηλή τιμή και πιο ευτελούς ποιότητας∙ αν αυτό είναι το όραμα σας για τα Πηγάδια.

Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι θα πάψουμε πλέον να απαντούμε σε δελτία τύπου τόσο χαμηλού επιπέδου, που δεν χρήζουν καμίας σοβαρής απάντησης.

Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε!

Κάρπαθος 11 Ιανουαρίου 2022
Γραφείο Τύπου Δήμου Καρπάθου


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist