Μίκα Ιατρίδη: «Ακλόνητη ψήφος εμπιστοσύνης σε μια Κυβέρνηση που έχει την ακλόνητη θέληση να πάει την Ελλάδα μπροστά!»

Written by on 30/01/2022

38 Views

«Στηρίζουμε ολόψυχα την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί έχουμε αναλάβει πλήρως την ευθύνη να είμαστε συνεπείς απέναντι σε όσα έχουμε συμφωνήσει με τους πολίτες», δήλωσε η Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την κοινοβουλευτική συζήτηση επί τις πρότασης μομφής που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. έχει ασθενήσει με Covid-19, γεγονός που δεν της επέτρεψε να μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής, ωστόσο επισημαίνει τα εξής:

«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 ξεκίνησε άμεσα τις μεγάλες παρεμβάσεις που είχε υποσχεθεί στους πολίτες, με μείωση της φορολογίας, οικονομική ανάπτυξη και καλυτέρευση των δομών του κράτους μας.

Τις παρεμβάσεις αυτές τις συνέχισε, ακόμα και όταν ανέκυψε η πανδημία με τις δραματικές υγειονομικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της. Στο ίδιο διάστημα, κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τις υβριδικές απειλές στα ανατολικά σύνορά μας, το Αιγαίο και τον Έβρο.

Ταυτόχρονα σχεδίασε και υλοποίησε ένα μεγάλο πρόγραμμα εμβολιασμού για όλους, συνέχισε τις φορολογικές ελαφρύνσεις, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του ανοίγματος του τουρισμού, βελτίωσε τις δομές υγείας και εξασφάλισε ένα σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας.

Σε μια τέτοια διαρκή κρίση, η Κυβέρνηση έχει καταφέρει να κρατήσει την κοινωνία όρθια! Με αδιαμφισβήτητες επιτυχίες, αλλά, αναπόφευκτα, και παραλείψεις και δυστοκίες.

Όμως, ακόμα και τις παραλείψεις και τις δυστοκίες η Κυβέρνηση προσπαθεί να τις διορθώσει, και τις διορθώνει. Έχουμε αναλάβει μια μεγάλη δέσμευση, να λέμε την αλήθεια στους πολίτες, να ζητάμε συγγνώμη όταν δεν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους και να δουλεύουμε συστηματικά για να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη.

Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε. Μακριά από τις άναρθρες κραυγές μια Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που φαντασιώνεται ότι ζει τις ημέρες του 2015. Εμείς, ακούμε προσεκτικά τους πολίτες, ακούμε προσεκτικά την κοινωνία.

Για αυτό, στηρίζουμε ολόψυχα την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί έχουμε αναλάβει πλήρως την ευθύνη να είμαστε συνεπείς απέναντι σε όσα έχουμε συμφωνήσει με τους πολίτες.

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. παρέχει σήμερα μια ακλόνητη ψήφο εμπιστοσύνης σε μια Κυβέρνηση που έχει την ακλόνητη θέληση να πάει την Ελλάδα μπροστά».

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist