Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς που παραβρέθηκαν στην πρώτη μας εκδήλωση. Με την κοπή της βασιλόπιτας καλωσορίζουμε τον καινούργιο χρόνο και συμβολικά μία καινούργια αρχή του συλλόγου μας Αγίου Γεωργίου Κσρολαϊνας.

Written by on 08/02/2022

36 Views

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς που παραβρέθηκαν στην πρώτη μας εκδήλωση. Με την κοπή της βασιλόπιτας καλωσορίζουμε τον καινούργιο χρόνο και συμβολικά μία καινούργια αρχή του συλλόγου μας. Η παρουσία σας, η στήριξη σας, και η αγάπη σας μας υποχρεώνει και μας ενεργοποιεί!

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην κυρία Σοφία Μ. Χαλκιά που κέρδισε το πρωτοχρονιάτικο λαχείο με επιλογή μίας χρυσής λίρας ή $500, και στην δεσποινίδα Φωτεινή Εμμ. Τσαμπουνιέρη που πέτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας και κέρδισε $100. Ευχόμαστε και στις δύο ένα εύθυμο και επιτυχή καινούργιο χρόνο!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Μηνά Γ. Σισαμη για την προσφορά του φαγητού, καθώς και την Σοφία Πιπέρη Τσαμπουνιέρη για την προσφορά της βασιλόπιτας, τις κυρίες Μαρία Αννούση Τσαμπουνιέρη, Σοφία Μ. Χαλκιά και δεσποινίδα Αρχόντισσα Παρδαλάκη για τα νόστιμα γλυκά και φρούτα.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ιωάννη Μιχ. Τσαμπουνιέρη, Πολυχρόνη Μιχ. Τσαμπουνιέρη και Μιχάλη Ι. Τσαμπουνιέρη για την συνεχή στήριξη του συλλόγου μας. Με το ταλέντο τους, το κέφι τους, και την καλή τους διάθεση, μας διασκεδάζουν όλους.

Και πάλι, σας ευχαριστούμε για την παρουσία και στήριξη σας, και ευχόμεθα ένα ευτυχισμένο καινούργιο χρόνο γεμάτο υγεία κι ευτυχία στα σπίτια σας!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist