Σήμερα, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ – βόλεϋ, ολοκληρώθηκε η πρωτη παρουσία μας στο Δωδεκάνησιακο πρωτάθλημα καλαθοσφαιρησης ανδρών της Α’ κατηγορίας.

Written by on 31/03/2022

49 Views


Ολα ξεκίνησαν οταν τον Ιούνιο 2021, δεχθηκα ενα τηλεφωνημα από τον δημοσιογραφο Makis Douvalis, ο οποίος με ρωτησε, αν είναι αλήθεια οτι ο Πρωτέας θα κατεβάσει ομαδα στο μπάσκετ Δωδεκανήσου. Ασυναίσθητα και αφθορμητα, του απαντησα ΝΑΙ, ομως του είπα οτι η ομάδα δεν θα ονομάζεται ΠΡΩΤΕΑΣ, αλλα θα ονομάζεται **ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ** και με ευθύνη δικια του, ολα τα ΜΜΕ τη Δωδεκανήσου οφείλουν να την ονομάζουν ετσι!!
Ο Πρωτέας έτσι υλοποίησε μια πρόταση, ομόφωνα αποδεκτή στην Γ. Σ, του αειμνηστου Ζωρζη Νισυριου και του κτηνίατρου Νίκου Σπανού!
Ειναι αλήθεια ότι ολοι οι αθλητές, οι προπονητές, οι Καρπάθιοι κριτες και οι Καρπάθιοι γιατροί, παρείχαν τις υπηρεσίες τους απο το υστερημα του χρόνου τους, χωρίς αμοιβή? Ναι είναι αλήθεια!
Είναι αλήθεια ότι μαθαμε πολλα και από τις νικες μας και κυρίως από τις ήττες μας? Ναι είναι αλήθεια!
Ειναι αλήθεια ότι ο σκοπός της προσπάθειας αυτής ηταν να δώσουμε νεα διέξοδο στην νεολαία μας πέραν του ποδοσφαίρου? Ναι είναι αλήθεια!
Ειναι αλήθεια ότι ο κόσμος αγκαλιάζει σιγα σιγα αυτη την προσπάθεια? Ναι είναι αλήθεια!
Είναι αλήθεια οτι από την συμμετοχή αυτή, ο Πρωτέας *ματωσε* οικονομικά? Ναι είναι αλήθεια!
Ειναι αλήθεια οτι και για την νεα χρόνια, η
*ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ* θα ειναι παρούσα στο Δωδεκάνησιακο πρωτάθλημα?
Θεού θελοντως και με την βοήθεια σας, ναι ειναι αλήθεια!!
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους καθώς και τον κόσμο που ήρθε στο κλειστό γηπεδο να δει την ομάδα της ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΜΑΣ!!
Χρόνια πολλά !!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist