Την Δευτέρα, 18.4.2022, η Λιμενική Αρχή Καρπάθου ενημερώθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για πτώση στη θάλασσα 19χρονου στην περιοχή “ΑΧΑΤΑ” Καρπάθου.

Written by on 19/04/2022

51 Views

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα Δευτέρα, 18.4.2022, η Λιμενική Αρχή Καρπάθου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για πτώση στη θάλασσα 19χρονου ημεδαπού, κατά τη διενέργεια παράκτιας αλιείας στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΑΧΑΤΑ” ν. Καρπάθου.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στο σημείο μετέβησαν ένα (01) ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) Α/Κ σκάφος, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Ο ανωτέρω ημεδαπός εντοπίστηκε εντός θάλασσας από το ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έχοντας τις αισθήσεις του και στη συνέχεια περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο σκαφών αναψυχής “ΠΗΓΑΔΙΩΝ” ν. Καρπάθου, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

πηγή www.hcg.gr Λιμενικό Σώμα.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist