Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επαρχείο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου.

Written by on 08/10/2022

51 Views

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επαρχείο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου

Την Πέμπτη 06/10/2022, στα πλαίσια γνωριμίας και συνεργασίας η Έπαρχος κα Καλλιόπη Νικολαΐδου υποδέχτηκε στο Επαρχείο τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνο Κόνσολα, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου κ. Μιχαλόπουλο Γεώργιο, τον Διοικητή της Α’ Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Καζαμία Εμμανουήλ και τον Διοικητή της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Καρπάθου κ. Ζήφο Αναστάσιο.

Μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια των κατοίκων της επαρχίας Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου τα οποία με την αναβάθμιση της αστυνομικής υποδιεύθυνσης σίγουρα πολλά από αυτά θα βελτιωθούν. Στη συνέχεια, η Έπαρχος ευχήθηκε στον κύριο Μιχαλόπουλο Γεώργιο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου και στον κύριο Ζήφο Αναστάσιο καλή τοποθέτηση και καλή συνεργασία ως Διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Καρπάθου.

Τέλος, με τον βουλευτή Δωδεκανήσου κύριο Κόνσολα Μάνο, η Έπαρχος έθεσε για άλλη μια φορά το θέμα της ασφάλειας του αεροδρομίου Καρπάθου και πρότεινε τη δημιουργία ενός αστυνομικού σταθμού μέσα στο χώρο του αεροδρομίου.

Επαρχείο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist