34 Views

Εθελοντική δράση υποθαλάσσιου καθαρισμού στο λιμάνι της Η.Ν.Κάσου .

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε εθελοντική περιβαλλοντική δράση υποθαλάσσιου καθαρισμού στο λιμάνι της Η.Ν. Κάσου από την ομάδα δυτών του ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών (ΙΙΕ) του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ) η οποία παράλληλα διενεργεί και την ενάλια αρχαιολογική ερεύνα της Η.Ν. Κάσου .

Με την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Η.Ν. Κάσου και με την συμμετοχή γερανοφόρου οχήματος από τον πυθμένα του λιμανιού απομακρυνθήκαν ογκώδη αντικείμενα όπως λάστιχα φορτηγών, σίδερα δίκτυα κ.α αποκαθιστώντας έτσι την ισορροπία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της περιοχής .

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος αφού συνεχάρη τους συμμετέχοντες στην δράση αυτή για την πρωτοβουλία τους, τόνισε ότι:

« Ως Δημοτική αρχή επιδιώκουμε και στεκόμαστε αρωγοί στην πραγματοποίηση κάθε είδους εθελοντικής δράσης που έχει για σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος επιδιώκοντας έτσι την δημιουργία οικολογικής συνείδησης και συμπεριφοράς από την τοπική κοινωνία. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την ομάδα εθελοντών της ενάλιας αρχαιολογικής έρευνας που πήρε μέρος στην προσπάθεια αυτή ».


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist