54η Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Πάνω από 200 άτομα προσήλθαν και τελικά 183 κατάφεραν να δώσουν αίμα.

Written by on 24/10/2022

60 Views

Η 54η Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου πραγματοποιήθηκε από τις 20-22/10/2022, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Anna Kafourou, Παναγιώτα Τσολακου, Ippokratis Anagnostelis, Αλέκα και Θοδωρή, για ακόμη μία φορά, σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία.

Πάνω από 200 άτομα προσήλθαν και τελικά 183 κατάφεραν να δώσουν αίμα.

Παράλληλα, ενεργοποιώντας το σύμφωνο συνεργασίας με τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και με την βοήθεια του Νίκος Αλεξιάδης και της Maria Bertou, έγιναν Εθελοντές Δότες μυελού των οστών 46 άτομα.

Μας γεμίζει με αισιοδοξία για το αύριο ότι και σε αυτή την αιμοδοσία, είδαμε μαθητές, 17 ετών, να δίνουν αίμα.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμος Καρπάθου για την παραχώρηση της αίθουσας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελoντών Αιμοδοτών – ΠΟΣΕΑ για την αποστολή υγειονομικού υλικού, τον Ioannis G Prearis, ο οποίος αφιλοκερδώς προέβαλλε μέσω του Radio Olympos 100.2 σποτάκι με την 54η Αιμοδοσία, τους δημιουργούς του e-Αιμοδότες που βοήθησαν μέσω της εφαρμογής τους για τη διαφήμισή της 54ης Αιμοδοσίας, καθώς και τους οδηγούς του ΓΝ Καρπάθου, Magiafis Panagiotis Merkouris Kipreos Giorgos Emmanuel Papadakis, οι οποίοι ανέλαβαν το όχημα της Αιμοδοσίας.

Θα ακολουθήσουν χωριστά ευχαριστήρια για τις επιχειρήσεις που έκαναν κάποια χορηγία.

Η επόμενη αιμοδοσία προγραμματίζεται για τα μέσα του Φεβρουαρίου 2023.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου
Nikolaos Protopapas Antonis Karanikolas Sofia Logotheti Sophia Vasilakis Christos Kaimaras Minas Sakelliadis Βασίλης Περσελής


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist