Ο Σύλλογος Άγιος Γεώργιος Καρολαϊνα υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση, ανάμεσα σε 1,900 διαγωνιζόμενους χορευτές και 3,000 Έλληνες, συγχωριανοί και μέλη του συλλόγου μας, παρουσίασαν όμορφα έθιμα, τραγούδια και χορούς του τόπου μας.

Written by on 19/01/2023

87 Views

Με υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση, ανάμεσα σε 1,900 διαγωνιζόμενους χορευτές και 3,000 Έλληνες, συγχωριανοί και μέλη του συλλόγου μας, παρουσίασαν όμορφα έθιμα, τραγούδια και χορούς του τόπου μας! Του χωριού μας!

Για πρώτη φορά φέτος, με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Ιωάννη Μιχ. Τσάμπουνιέρητο χορευτικό μας μπαλέτο «Μπονέντης» πήρε συμμετοχή στο HDF. Στην κατηγορία Advanced Senior και ανάμεσα σε επτά πεπειραμένες ομάδες, κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία οι επτά ομάδες παρουσίασαν πάνω από 40 χορούς. Μέσα σε αυτούς, η «Σούστα» του χωριού μας βραβεύτηκε σε πρώτη θέση με το βραβείο Folk Expression.

Καλησπέρα

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες, διοργανωτές, οργανοπαίχτες και χορευτές.

Διοργανωτές: Ιωάννης Μιχ. Τσαμπουνιέρης, Βασούλα Πιπέρη Διακομιχάλη, Μηνάς Εμμ. Τσαμπουνιέρης.

Οργανοπαίχτες: Ιωάννης Μιχ. Τσαμπουνιέρης, Πολυχρόνης Μιχ. Τσαμπουνιέρης, Μηνάς Εμμ. Τσαμπουνιέρης, Μιχάλης Ι. Τσαμπουνιέρης, Μιχάλης Γ. Τσαμπουνιέρης.

Χορευτές: Βασούλα Πιπέρη Διακομιχάλη, Βασίλης Μιχ. Διακομιχάλης, Εμμανουήλ Κων. Κωνσταντίνου, Αργυρώ Κων. Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Γ. Λειβαδίτης, Αναστασία Κων. Λειβαδίτη, Βασίλειος Κων. Λειβαδίτης, Χαζινούλα Η. Λιγνού, Αρχόντισσα Α. Παρδαλάκη, Βασιλεία Α. Παρδαλάκη, Ελευθέριος Α. Παρδαλάκης, Βασίλειος Εμμ. Πιπέρης, Μηνάς Γ. Σισαμής, Ιωάννης Μιχ. Τσαμπουνιέρης, Άννα Πιπέρη Τσαμπουνιέρη, Μιχάηλ Ι. Τσαμπουνιέρης, Χαζινούλα Γεωργία Ι. Τσαμπουνιέρη, Εμμανουήλ Ι. Τσαμπουνιέρη, Σοφία Πιπέρη Τσαμπουνιέρη, Μαρία Αννούση Τσαμπουνιέρη, Μηνάς Εμμ. Τσαμπουνιέρης, Σοφία Η. Τσαμπουνιέρη, Άννα Η. Τσαμπουνιέρη, Ειρήνη Β. Τσαμπουνιέρη, Βασιλεία Β. Τσαμπουνιέρη, Κωνσταντίνος Εμμ. Χαλκιάς, Μαρία Κοτσίφη Χαλκιά.

Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά μας, μικρά και μεγάλα, που με μέγαλη αφοσίωση και με μεγάλο καμάρι, τίμησαν το χωριό τους! Συγχαρητήρια για τα μετάλλια και βραβεία τους! Στους γονείς που με μεγάλο καμάρι και δάκρυα συγκίνησης τα καμάρωσαν, να τα χαίρονται!

Και πάλι ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες του συλλόγου μας που μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι όχι μόνο για το χωριό μας και την Κάρπαθο, αλλά και για τον σύλλογο μας!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist