Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη.

Written by on 29/01/2023

37 Views

 

Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και την ομόφωνη απόφαση της, αναδείχθηκαν για το σύνολο των εκλογικών περιφερειών της χώρας οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κόμματος στις επερχόμενες εκλογές. Ανάμεσα σε αυτές και η Δωδεκάνησος. Πρώτο το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής αναλογιζόμενο το βάρος της ευθύνης, ανακοίνωσε τη σύνθεση των ψηφοδελτίων του και έχει συντάξει το βασικό άξονα του προγράμματος του.

Ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή την ανακοίνωση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα η ανάδειξη μου ως υποψηφίου βουλευτή στις ερχόμενες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στο ψηφοδέλτιο του Νομού Δωδεκανήσου.

Με μέγιστο αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό στόχο να φέρουμε τη Δωδεκάνησο ξανά στη θέση που της αξίζει, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Με άξιους συντρόφους και ισχυρό ψηφοδέλτιο, ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη μαζί με τα στελέχη μας σε κάθε νησί, ενάντια στον τοξικό δικομματισμό, ενάντια στο διχαστικό λόγο, ενάντια στο λαϊκισμό και στην παρακμή που βιώνει σήμερα η πατρίδα μας. Ενάντια στην απομόνωση των νησιών μας και στην εγκατάλειψη, που τα οδηγεί η κυβέρνησης της ΝΔ.

Στη μάχη αυτή, όπως είπε και ο πρόεδρός μας, πρέπει να σταθούμε με ομοψυχία και ενότητα. Η ομοψυχία και η ενότητα θα δώσουν ουσιαστικό περιεχόμενο στην αυτόνομη πορεία και στη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Μόνο με ισχυρό ΠΑΣΟΚ και ενισχυμένη σοσιαλδημοκρατία μπορεί να διασφαλιστεί η σταθερότητα στη χώρα από την πρώτη Κυριακή. 

Ζητώ από τους Δωδεκανήσιους συμπατριώτες μου, να στηρίξουν με την ψήφο τους τη δημοκρατική παράταξη που αποτελεί την μόνη σοβαρή εναλλακτική προγραμματική επιλογή σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τα νησιά μας, για τη χώρα μας και να επιλέξουν ένα κυβερνητικό πρόγραμμα γνήσια προοδευτικό, που θα υπηρετεί τη δημοκρατία και την ευημερία του λαού μας και την πρόοδο των νησιών μας.»


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist