Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς.

Written by on 04/02/2023

34 Views

 

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς.  Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, βουλευτών και πλήθους μελών πολύτεκνων οικογενειών, ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος έκοψε την πίτα ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Μηνατσής αναφέρθηκε στην ιστορία της Ένωσης και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες τονίζοντας ότι το οξύ δημογραφικό πρόβλημα που διογκώνεται στη χώρα μας μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο με την ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας και την επαναφορά όλων των “προνομίων” τα οποία κόπηκαν! Το Δ.Σ της Ένωσης τίμησε την πολύτεκνη μητέρα 10 παιδιών Σωτηρία Λυριστή Λάνδρου καθώς επίσης τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, το δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, τον πρόεδρο του ΕΒΕΔ Γιάννη Πάππου,τον πρόεδρο του Περιφερειακού Φυτωρίου Μιχάλη Λουλού, την εταιρία των Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και έδωσε επαίνους στον κ. Μιχάλη Λυριστή, Κώστα Θωμά, Θανάση Χατζηνικήτα και Γιώργο Ποντίκα.


Στους δύο τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά δόθηκαν από ένα τάμπλετ προσφορά της δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά και από μια δώρο επιταγή των 20 ευρώ προσφορά των Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Αντίστοιχη εκδήλωση έγινε πριν μια εβδομάδα στο νησί της Λέρου και θα ακολουθήσουν σύντομα και σε άλλα νησιά!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist