Γεμάτο με μυρωδιές και γεύσεις από την Κάρπαθο και την Ηρωική Νήσο Κάσο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην HORECA – Greece.

Written by on 13/02/2023

52 Views

Γεμάτο με μυρωδιές και γεύσεις από την Κάρπαθο και την Ηρωική Νήσο Κάσο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην HORECA – Greece. Στη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, που φέτος μεταξύ των τιμώμενων νησιών στο Περίπτερο του Ελληνικού Πρωϊνού ήταν η #Κάρπαθος και η Η.Ν. #Κάσος.

Τοπικοί επιχειρηματίες και παραγωγοί, chefs και φορείς από όλη την Ελλάδα, συζήτησαν, μαγείρεψαν και γεύτηκαν παραδοσιακές συνταγές και εδέσματα των νησιών μας. Ανάμεσα τους ήταν και η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμου Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Άντζελα Γκερέκου.

Την έκθεση επίσης, επισκέφθηκε εχθές ο Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου Γεώργιος Τσαμπανάκης, εκπροσωπώντας την Έπαρχο Καλλιόπη Νικολαΐδου. Στην παρουσία του εκεί ενημερώθηκε για το τοπικά προϊόντα και την υποδοχή που είχαν αυτά από τους επισκέπτες. Τέλος, συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Άρη Σολούνια, με το Βουλευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Γιάννη Παππά και με τις αντιπροσωπευτικές ομάδες τόσο της Καρπάθου όσο και της Η.Ν Κάσου.

Το Greek Breakfast – Ελληνικό Πρωινό, μία δράση του Ξενοδοχειακού Επιμελετηρίου Ελλάδος, συνεχίζεται και σήμερα στο HALL4 Stand A19-B15 στην #HORECA2023.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist