Ένα ακόμα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε στον Ιερό μας Ναό.

Written by on 14/02/2023

85 Views

Ένα ακόμα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε στον Ιερό μας Ναό.

Το δεύτερο μαρμάρινο τμήμα των καγκελών του αύλειου χώρου προς το λιμάνι της πόλεως της Καρπάθου. Έτσι λύνεται το μεγάλο πρόβλημα της οξείδωσης και της φθοράς, εξαιτίας της θάλασσας, συγχρόνως όμως το άριστο αποτέλεσμα της επεξεργασίας του μαρμάρου , θα θυμίζει για πολλά χρόνια την αγάπη και την ευλάβεια προς την Παναγία μας την Ευαγγελίστρια.

Ευχαριστούμε την εταιρία του κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου marmarokallitexniki, για την άψογη συνεργασία, το μεράκι, την αγάπη και το άψογο αποτέλεσμα της όλης εργασίας. Ξεχωριστές ευχαριστίες στους γιους του Θωμά και Χρήστο για την άψογη τοποθέτηση.

Ευχαριστίες πολλές, σε όλους τους δωρητές όλων των τμημάτων του αύλειου χώρου, γιατί χωρίς την συμβολή τους , ουδέποτε θα καταφέρναμε την ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε την εταιρία που μας βοήθησε με τον γερανό , καθώς και την μεταφορική εταιρία, που χρόνια μεταφέρει τα πάντα δωρεάν για τον Ιερό μας Ναό.

Οι εργασίες εξωτερικά συνεχίζονται για την ολοκλήρωση της επισκευής του κωδωνοστασίου, την μόνωση της αυλής, και την επιδιόρθωση όλου του συγκροτήματος της Ευαγγελιστρίας εξωτερικά.

Παρακαλούμε για την προσοχή σας στα μικρά παιδιά.

Και εις άλλα με υγεία !!!
Εκ της εκκλησιαστικής επιτροπής .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist