ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η.Ν. ΚΑΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ.

Written by on 03/03/2023

62 Views

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η.Ν. ΚΑΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Είμαι συγκλονισμένος από την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας και άφησε πολλούς τραυματίες.

Πιστεύω ότι εκφράζοντας όλες τις συμπατριώτισσες τους συμπατριώτες μου στέλνω τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων ευχόμενος παράλληλα γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες .
Σε μια εποχή που η ψηφιακή λειτουργία και η επικοινωνία στις αναπτυγμένες χώρες είναι τρόπος ζωής , δυστυχώς αυτό στη χώρα μας είναι ακόμα ζητούμενο διαχρονικά και ιδιαίτερα σε θέματα ασφαλείας τουλάχιστον όσον άφορα τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες . Δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτουμε μακράν το πιο απαρχαιωμένο σιδηροδρομικό δίκτυο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εύχομαι η τραγωδία αυτή να αποτελέσει την αρχή του τέλους των εγκληματικών λαθών και παραλήψεων που γίνονται στην χώρα μας με αθώα θύματα .
Ο Δήμος μας συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος ως ελάχιστη συμβολή θα τηρήσει επί μία εβδομάδα μεσίστιες τις σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια καθώς επίσης και στην πλατεία των Ηρώων πεσόντων Αγωνιστών.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist