Και του χρόνου με υγεία , περαιτέρω πνευματική προκοπή και περισσότερη αγάπη μεταξύ μας. Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας πόλεως Καρπάθου, Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος.

Written by on 27/03/2023

42 Views

Ο κάθε συνειδητός εθελοντής στα έργα της εκκλησίας διακονεί όχι από υποχρέωση, όχι από εξαναγκασμό, αλλά από πίστη και υπακοή στον Χριστό και από αγάπη για τον κάθε συνάνθρωπο.

Η φετινή μας πανήγυρη έλαβε τέλος και όλοι εσείς που αφιερώσατε χρόνο, προσωπική εργασία και χρήματα, είστε οι πραγματικοί ήρωες αυτής της προσπάθειας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν θα αναφερθώ ονομαστικά σε κανέναν γιατί πρώτον θα ξεχάσω κάποιους και δεύτερον πρέπει να λάβετε την ανταπόδοση από Εκείνον που πρέπει.

Ευχαριστώ τους αρκετούς δωρητές, οι οποίοι για άλλη μια φορά επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι και αυτό είναι ελπιδοφόρο για την περαιτέρω πνευματική μας κατάσταση.
Μπράβο σας που προσφέρετε με πραγματική ανιδιοτέλεια και μυστικώς.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά και εύχομαι η Παναγία μας η Ευαγγελίστρια να είναι δίπλα σας, σε κάθε στιγμή που θα την φωνάξετε, με το γλυκό της όνομα.

Ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους άθελά μας στεναχωρήσαμε με οποιοδήποτε τρόπο.

Και του χρόνου με υγεία , περαιτέρω πνευματική προκοπή και περισσότερη αγάπη μεταξύ μας.

Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου,
του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας πόλεως Καρπάθου,
Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist