Πάγωμα Δημοτικών τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και κοινόχρηστων χώρων από τον Δήμο της Η.Ν. Κάσου.

Written by on 03/04/2023

50 Views

Πάγωμα Δημοτικών τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και κοινόχρηστων χώρων από τον Δήμο της Η.Ν. Κάσου.

Ο Δήμος της Ηρωικής νήσου Κάσου λαμβάνοντας υπόψη το νέο κύμα ανατιμήσεων και γενικότερα την ανοδική πορεία της ακρίβειας που επικρατεί στις κοινωνίες της Ευρώπης εξαιτίας των αυξομειώσεων του πληθωρισμού με έμπρακτες ενέργειες του, επιδιώκει να αποσυμφορήσει την πίεση που δέχονται οι κάτοικοι, οι δημότες αλλά και οι επιχειρηματίες του νησιού.

Στο υποστηρικτικό πλαίσιο αυτό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ανακοινώνεται το πάγωμα των Δημοτικών Τελών, Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού. Παραμένουν δε σε σταθερά επίπεδα χωρίς καμία απολύτως αύξηση το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα τα τέλη των κοινοχρήστων χώρων κατά την διάρκεια της πανδημίας με την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της μηδενίστηκαν (2019 και 2020), ενώ το 2021 πραγματοποιήθηκε η μείωση τους σε ποσοστό 30% .

Επιπλέον για τις βεβαιωμένες οφειλές ύδρευσης για τα έτη αυτά δόθηκε στους πολίτες η δυνατότητα διακανονισμών διευκολύνοντας τους ακόμα περισσότερο. Καθώς επίσης και η παραγραφή των προσαυξήσεων με αιτιολογημένο αίτημα .

«Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στεκόμαστε δίπλα στους δημότες μας και εργαζόμαστε καθημερινά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους κάνοντας στοχευμένες παρεμβάσεις σε κάθε τομέα της μικρής μας κοινωνίας » δήλωσε ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist