Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο νέων νησιωτών στην Αθήνα για πράσινα επαγγέλματα.

Written by on 06/04/2023

69 Views

Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο νέων νησιωτών στην Αθήνα για πράσινα επαγγέλματα.

Επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο τα πράσινα επαγγέλματα στον νησιωτικό χώρο διοργανώνεται από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) το διάστημα 24-28 Απριλίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου YENESIS. Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της εργασίας των νέων νησιωτών σε τομείς όπως η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η κυκλική οικονομία, η βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων και τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 24-30 ετών, που κατοικούν μόνιμα σε νησί, έχουν εκπαιδευτικό υπόβαθρο σχετικό με τις θετικές επιστήμες και είτε βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας είτε απασχολούνται σε επαγγέλματα άσχετα με τις σπουδές τους.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν καλύπτοντας όχι μόνο τη συμμετοχή των ωφελούμενων αλλά και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημιδιατροφής τους.

Οι τομείς επιμόρφωσης αφορούν επίκαιρες θεματικές όπως:
η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή,
η κυκλική οικονομία,
η βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων,
τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων και
η ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων (soft skills)

Διορία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο σεμινάριο είναι η Δευτέρα 10 Απριλίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email info@dafninetwork.gr με την υπόδειξη: Επιμορφωτικό σεμινάριο YENESIS.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist