ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι 7 προτεραιότητες της επόμενης μέρας για τα Δωδεκάνησα.

Written by on 24/04/2023

49 Views

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι 7 προτεραιότητες της επόμενης μέρας για τα Δωδεκάνησα»

Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τα Δωδεκάνησα, τη νέα τετραετία, αναφέρθηκε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Όπως ανέφερε: «Στη νέα τετραετία, βάζουμε υψηλούς στόχους για τα νησιά μας. Κοιτάζουμε μπροστά και όχι πίσω, κλείνουμε τους λογαριασμούς μας με το χθες, ανοίγουμε την πόρτα στο αύριο»
Οι στόχοι της νέας τετραετίας, όπως τους προδιέγραψε ο Μάνος Κόνσολας είναι:
1. Επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ το 2025, σύμφωνα με το περιεχόμενο της απόφασης του Ecofin, η οποία συζητήθηκε και αναλύθηκε στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής με πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα.
2. Συνέχεια στην πολιτική επιλογή μείωσης των φόρων. Πρώτος στόχος η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες.
3. Πολιτικές στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Να έχουν πρόσβαση στη ρευστότητα και στη χρηματοδότηση μέσα από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
4. Ενίσχυση των συντάξεων και οριστική λύση στο πρόβλημα της προσωπικής διαφοράς που θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με την πρώτη αύξηση 7,7% μέσα στο 2023 κάναμε μόνο την αρχή.
5. Νέο και σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο για τη νησιωτικότητα. Νομοσχέδια με σημείο αναφοράς τα ιδιαίτερα προβλήματα των νησιών, που θα δίνουν τολμηρές λύσεις στην Υγεία, στις Μεταφορές, στον Τουρισμό.
6. Ενίσχυση του διεθνούς ρόλου, των συμμαχιών και της άμυνας της χώρας. Τα θαλάσσια σύνορα μας θα παραμείνουν απαραβίαστα, είναι σύνορα της Ευρώπης
7. Πολιτικές ψηφιακής σύγκλισης για τα νησιά μας. Μείωση του ψηφιακού χάσματος, νέα ευρυζωνικά δίκτυα, υψηλές ταχύτητες και μικρότερο κόστος στο internet.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist