Το Nextdeal στους Δελφούς στις πρώτες βραβεύσεις συνεργατών της Be.Brokers.

Written by on 30/04/2023

44 Views

Το Nextdeal στους Δελφούς στις πρώτες βραβεύσεις συνεργατών της Be.Brokers

 

Τις πρώτες βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών της πραγματοποίησε στους Δελφούς η Be.Brokers, η όποια δημιουργήθηκε το 2016 από την οικογένεια Μπράβου, που έχει πορεία 60 χρόνων στον ασφαλιστικό κλάδο. Σήμερα, 7 χρόνια μετά την ίδρυσή της, επιδιώκει να γίνει μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της διαμεσολάβησης δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες και στους συνεργάτες της να έχουν την επιλογή όλων των προσφερόμενων ασφαλιστικών προϊόντων της αγοράς, εξασφαλίζοντας λύσεις για κάλυψη όλων των αναγκών τους.

Δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας, ο ιδρυτής και πρόεδρος της Be.Brokers κ. Φωκίων Μπράβος τόνισε ότι η στόχευση είναι στα προσεχή χρόνια η εταιρεία να είναι μοναδική. Μιλώντας στους συνεργάτες αλλά και στην κάμερα του «NextDeal», που βρέθηκε στους Δελφούς για την εκδήλωση των βραβεύσεων, είπε χαρακτηριστικά ότι «στόχος μας είναι στα προσεχή χρόνια η Be.Brokers να αποκτήσει μία τέτοια οργάνωση που να είναι μοναδική. Δηλαδή να μπορούμε να έχουμε μία οργάνωση πληροφορικής που να δίνει στον ασφαλιστή όλη την υποστήριξη που χρειάζεται με έναν ενιαίο πίνακα για όλα τα προϊόντα της αγοράς. Να μπορεί ο ασφαλιστής να μπαίνει από το κινητό του ή από το laptop στο αρχείο του και να βλέπει τα πάντα. Τις ακυρώσεις, την ανάπτυξή του, να φροντίζει για τη διατηρησιμότητα και συνεχώς να υπάρχουν διαγωνισμοί, βραβεύσεις και επιβραβεύσεις. Με αυτό το σύστημα η εταιρεία σε λίγα χρόνια θα είναι κορυφαία εταιρεία στην ελληνική αγορά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φωκίων Μπράβος.

Τόνισε ακόμη ότι το μυστικό της Be.Brokers είναι ότι στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε τον συνεργάτη μας και τον βοηθάμε από καλός να γίνει καλύτερος.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπράβος, συνιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος Be.Brokers, τόνισε ότι όλο και περισσότεροι ασφαλιστές εμπιστεύονται την Be.Brokers. Το πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι διαθέτει συμβάσεις και συνεργασίες με σχεδόν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, κάτι που δίνει πλεονέκτημα στους ασφαλιστές και στους πελάτες. «Κάνουμε έρευνα αγοράς και μπορούμε να φέρουμε στον πελάτη 2 και 3 προσφορές. Αυτό το πλεονέκτημα το έχουν αγκαλιάσει οι ασφαλιστές μας και βλέπουμε ότι κάθε χρόνο και μεγαλώνουν τα νούμερά τους και μεγαλώνουν τα εισοδήματά τους».

«Πλέον περνάμε τους 100 με 150 full time που ζουν αποκλειστικά από τα εισοδήματα της συνεργασίας με την Be.Brokers», είπε ο κ. Γιάννης Μπράβος.

Να σημειωθεί ότι η Be.Brokers παρέχει διαμεσολάβηση και πλήρη εξυπηρέτηση σε περισσότερα από 1.000 προϊόντα και υπηρεσίες από 45 ασφαλιστικές εταιρείες μέσω μίας πλατφόρμας που τα συγκεντρώνει όλα. Διαχειρίζεται την έκδοση συμβολαίων όλων των κλάδων ασφάλισης, την είσπραξη, την αποζημίωση και την καταβολή προμηθειών με εργαζομένους αφοσιωμένους στην καθημερινή στήριξη και εξυπηρέτηση των συνεργατών. Φροντίζει για την άρτια εκπαίδευση όλων των συνεργατών της και διαθέτει προγράμματα εκπαίδευσης και οικονομικής στήριξης για νέους ασφαλιστές. Προσφέρει υπηρεσίες διαμεσολάβησης και υποστήριξης σε ασφαλιστές καθώς και σε επιχειρήσεις που προωθούν ασφαλιστικά προγράμματα.

Η Be.Brokers λειτουργεί ως πρακτορειακή εταιρεία στα πρότυπα ενός full-serviced Β2Β insurance marketplace.

                                                                                                                             Στιγμιότυπα από τις βραβεύσεις

Ο κ. Μάνος Αγγελάκης, ο κ. Κώστας Λιάκος

Ο κ. Μάνος Αγγελάκης, ο κ. Γιώργος Στεφανάκης

Ο κ. Μάνος Αγγελάκης, η κα Κατερίνα Γραφανάκη

Ο κ. Γιάννης Μπράβος, ο κ. Βαγγέλης Μαυραγάνης

Ο κ. Μάριος Μοσχονάς, ο κ. Απόστολος Γιαννιός

Ο κ. Μάριος Μοσχονάς, ο κ. Μιχάλης Μπαγλαμπάς

Ο κ. Μάριος Μοσχονάς, ο κ. Μιχ. Καραμπουζίνης

Ο κ. Μάριος Μοσχονάς, ο κ.Χρήστος Κρανιώτης

Ο κ. Μάριος Μοσχονάς, η κα Μαριάννα Τσαρή

Ο κ. Μάριος Μοσχονάς, ο κ. Σωκράτης Κούτσικος

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, ο κ. Τάσος Κούτσικος

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, η κα Γεωργία Σαρρή

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, ο κ. Γιάννης Γκαβογιάννης, ο κ. Σωτήρης Νικολάου

Ο κ. Βαγγέλης Οικονομόπουλος, ο κ. Βαγγέλης Πανελούδης

Ο κ. Βαγγέλης Οικονομόπουλος, ο κ. Μαρίνος Σπυρόπουλος

Ο κ. Βαγγέλης Οικονομόπουλος, ο κ. Σωτήρης Νικολάου

Ο κ. Βαγγέλης Οικονομόπουλος, ο κ. Μιχάλης Μπαγλαμπάς

Ο κ. Βαγγέλης Οικονομόπουλος, ο κ. Γιάννης Ουλής

Ο κ. Γιάννης Μπράβος, ο κ. Δημήτρης Παντζιάς

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Nextdeal.gr στο Google News .

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist