Μίκα Ιατρίδη από την Κάρπαθο: «Η ύψιστη στιγμή της Δημοκρατίας, θα αναδείξει νικήτρια τη Νέα Δημοκρατία & τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Written by on 03/05/2023

41 Views

Μίκα Ιατρίδη από την Κάρπαθο: «Η ύψιστη στιγμή της Δημοκρατίας, θα αναδείξει νικήτρια τη Νέα Δημοκρατία & τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Περιοδεία στην Κάρπαθο πραγματοποιεί από τη Δευτέρα 1η Μαΐου η υπ. βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, η οποία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους, υποστηρικτές και συναγωνιστές, ανθρώπους με τους οποίους έχει χτίσει εδώ και χρόνια μια βαθιά σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Η υποδοχή που της επεφύλαξαν με την άφιξη της είναι ενδεικτική των δεσμών που διατηρεί διαχρονικά με τονησί.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της, η Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Βάιο Ντισμπιώτη και στελέχη της παράταξης, με τα οποία συζήτησε τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και τις δράσεις που απομένουν για την επιτυχία του κόμματος και στην Κάρπαθο.

Στη συνέχεια, η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Γιάννη Νισύριο στο Δημαρχείο και με την Έπαρχο Καρπάθου -Ηρωικής Νήσου Κάσου, κα Καλλιόπη Νικολαΐδου στο Επαρχείο αντίστοιχα.

Και με τους δύο αυτοδιοικητικούς έγινε εκτενής αναφορά στα έργα που έχει δρομολογήσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μέσω διασφάλισης πόρων και στα έργα που ήδη τρέχουν με σκοπό τη συνεχή αλλαγή της εικόνας του τόπου, την ανάπτυξη του και την εκμετάλλευση ευκαιριών αναβάθμισης των υποδομών.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε ειδική αναφορά στα τέσσερα μεγαλύτερα έργα για την Κάρπαθο που είναι η χρηματοδότηση 9.000.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Λιμανιού Καρπάθου, η χρηματοδότηση 7.429.200 ευρώ για την κατασκευή φράγματος και αγωγού μεταφοράς Σχοινά Νήσου Καρπάθου, η χρηματοδότηση ύψους 3.409.242 ευρώ για την αποχέτευση και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Πηγαδιών Καρπάθου από το Ταμείο Συνοχής και, τέλος, η χρηματοδότηση ύψους 3.234.515 ευρώ για την διασφάλιση συστήματος εξοικονόμησης, διασφάλισης επάρκειας και βελτίωσης ποιότητας πόσιμου νερού. Εμβληματικά και άκρως σημαντικά χαρακτήρισε η Μίκα Ιατρίδη και τα τέσσερα αυτά έργα, τα οποία είναι κάποια μόνο από τη μεγάλη λίστα έργων που η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει.

Με το πέρας της επίσκεψης της η κ. Ιατρίδη έκανε της εξής δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Μάιος με βρήκε στην περήφανη Κάρπαθο των παραδόσεων και της αυθεντικής Δωδεκανησιακής φιλοξενίας, με τους αγέρωχους κατοίκους και την ανεπιτήδευτη ομορφιά της!

Το βλέμμα των ανθρώπων που συνάντησα μου μετέδωσε τη βεβαιότητα πως η μάχη της 21ης Μαΐου, η ύψιστη στιγμή της Δημοκρατίας, θα αναδείξει νικήτρια τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είναι σταθερά δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε νησιώτη!

Το οφείλουμε σε όλους τους ανθρώπους μας, το οφείλουμε στην πατρίδα μας!»

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist