Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του συνδυασμού «Πρόοδος Καρπάθου» με υποψήφιο Δήμαρχο το Μιχάλη Φελλουζή.

Written by on 06/05/2023

42 Views

Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του συνδυασμού «Πρόοδος Καρπάθου» με υποψήφιο Δήμαρχο το Μιχάλη Φελλουζή

Στον “αέρα” βρίσκεται η νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα της δημοτικής παράταξης «Πρόοδος Καρπάθου» με υποψήφιο Δήμαρχο το Μιχάλη Φελλουζή.

Η νέα ιστοσελίδα, η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλ. διεύθυνση www.proodoskarpathou.gr, στοχεύει να αποτελέσει, καθ’ όλη της διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετέπειτα, ένα σταθερό σημείο πληροφόρησης και ενημέρωσης όλων των δημοτών της Καρπάθου, για τις προτάσεις, τις θέσεις και τις δράσεις του συνδυασμού «Πρόοδος Καρπάθου» στην πορεία έως τις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καρπάθου.

Μέσα από την ιστοσελίδα, η οποία θα εμπλουτίζεται διαρκώς με τα νέα της προεκλογικής καμπάνιας του συνδυασμού, οι δημότες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσουν το ψηφοδέλτιο και τα πρόσωπα του συνδυασμού, να λάβουν μέρος σε έρευνες και διαβουλεύσεις, καθώς και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τις προτεραιότητές και τις πολιτικές που έχει ανάγκη ο Δήμος Καρπάθου την επόμενη δημοτική θητεία.

Παράλληλα, σε λειτουργία έχει τεθεί και η νέα σελίδα του συνδυασμού στο facebook η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλ. δ/νση www.facebook.com/proodoskarpathougr.

 Με αφορμή τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του συνδυασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Φελλουζής επισημαίνει:

«Στο νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας, η συμμετοχή και η ενεργοποίηση όλων μας είναι κομβικής σημασίας για να διαμορφώσουμε στέρεες βάσεις για την πρόοδο και την ανάπτυξη στην Κάρπαθο! Η νέα ιστοσελίδα μας αποτυπώνει τη βούληση μας για ένα νέο συμμετοχικό ξεκίνημα στο Δήμο μας, μέσα από ένα σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας του συνδυασμού μας με τους δημότες. Προχωράμε μπροστά με όραμα και σχέδιο, με δημοκρατική αντίληψη και  συμμετοχική δράση!».

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist