Μιχάλης Χανιώτης Υποψ. βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ: Η Κάσος και η Κάρπαθος παρά την τεράστια αποχή (συμμετοχή στην Κάσο 33% και στην Κάρπαθο 43%) έφεραν τα υψηλότερα ποσοστά στα Δωδεκάνησα

Written by on 23/05/2023

58 Views

Οι εκλογές της 21ης Μαϊου τελείωσαν με θετικά για το ΠΑΣΟΚ αποτελέσματα
Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που αγωνίστηκαν και στήριξαν την παράταξή μας ,στην Κάρπαθο ,την Κάσο, τα Δωδεκάνησα και σ όλη την Ελλάδα.
Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου,όπως επεσήμανα εξ αρχής, απέβλεπε στην ενίσχυση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στην Επαρχία μας .
Πράγματι Η Κάσος και η Κάρπαθος παρά την τεράστια αποχή (συμμετοχή στην Κάσο 33% και στην Κάρπαθο 43%) έφεραν τα υψηλότερα ποσοστά στα Δωδεκάνησα: Κάσος 20,75% ,Κάρπαθος18,42%
θέλω να συγχαρώ τις και τους συνυποψηφίους,τα όργανα του κόμματος και τις επιτροπές ,για τον ωραίο και αποτελεσματικό τους αγώνα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσες και όσους με εμπιστεύθηκαν προσωπικά. Ακόμη περισσότερο νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους χωρίς να είναι μέλη ή φίλοι του ΠΑΣΟΚ,δείχνοντας έτσι την ανιδιοτελή τους προτίμηση και εκτίμηση .
Ενα ταξίδι γεμάτο μνήμες ,συγκινήσεις,ανθρώπινα συναισθήματα ,μια υπέροχη και αυθεντική περιπέτεια πλήρης στοχασμου και οράματος μόλις ολοκληρώθηκε.
Σήμερα πάλι σαλπάρουμε και συνεχίζουμε …”η εκδρομή αυτή δεν έχει τέλος!”


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist