Ο Δήμος Χάλκης διοργανώνει για πρώτη φορά το Φεστιβάλ ” Φιλίας και Παράδοσης”.

Written by on 25/05/2023

54 Views

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει οτι με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Αγγελή και σε άμεση συνεργασία με τον Αντιδημαρχο Πολιτισμού κ. Διοσμακη Σπυριδη τιμά την λαϊκή μας παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά μας.
Ο Δήμος Χάλκης διοργανώνει στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας για πρώτη φορά το
Φεστιβάλ ” Φιλίας και Παράδοσης”.

Η Χάλκη θα γίνει το σημείο συνάντησης παραδοσιακών μουσικών, χορών κι εθίμων από τόπους που μας ενωνούν δεσμοί φιλίας και γειτονίας.

Το Σάββατο 03/06/2023 τιμάμε τον Αρχάγγελο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου “Ο Αίθωνας”.
Η Χριστίνα Κόζα, ο Γιάννης Κλαδάκης, ο Λάκης Σαββάκης και ο Μπίνης Ζαμπετουλας θα μας χαρίσουν μια όμορφη μουσική βραδιά με φόντο το λιμάνι της Χάλκης.

Η Χάλκη κι ο Αρχάγγελος είναι οι τόποι που γεννήθηκε, μεγάλωσε κι αγάπησε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.
Οι διοργανωτές αποφάσισαν να μαζευτούν χρήματα για να αγοραστούν φάρμακα τα οποία θα θα καλύψουν ανάγκες του Πολυδύναμου Ιατρείου Χάλκης που φέρει το όνομα του.
Για τις προσφορές σας παρακαλώ απευθυνθείτε στον φαρμακοποιό της Χάλκης, κο Παναγιώτη Πατέλη @PanagiotisPatelis στο τηλέφωνο 6974071938.

Το Σάββατο 10/06/2023 σειρά έχει η Ηρωική Νήσος Κάσος, ένας τόπος που μοιραζόμαστε ανάγκες, ανησυχίες, ιστορία αλλά και την πλούσια ναυτική μας παράδοση.
Καλεσμένοι μας τα μέλη της Αδελφότητα Κασιωτών Ρόδου “Ο Χαδιώτης” που θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς της Κάσου σε συνεργασία με τους μουσικούς, Σάββα Περσέλη, Νίκο Μπάτη και τον Μπίνη Ζαμπετούλα

Συνοδοιπόροι σε όλες τις χορευτικές εκδηλώσεις ο σύλλογος Χαλκιτών Ρόδου ” Ο Άγιος Ιωάννης” και ο Πολιτιστικός σύλλογος Χάλκης “Το Μύρτος”.

Καλούμε όλους τους Αρχαγγελιτες και Κασιωτες φίλους της Χάλκης να έρθουν στο νησί μας να περάσουν όμορφα και για να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις φιλίας και σεβασμού μας.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist