Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Written by on 21/06/2023

45 Views

Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Με συμμετοχή πολιτών, θεσμικών παραγόντων και επικεφαλής υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Αρχών, των Θέσεων και των Στόχων της Δημοτικής μας Παράταξης και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν η θέσεις, λεπτομερώς ανά τομέα παρεμβάσεων, στα ειδικά αλλά και στα γενικότερα θέματα. Αναπτύχθηκαν θέσεις και απόψεις που αφορούσαν στους τομείς της Διοικητικής Οργάνωσης και της λειτουργίας του Δήμου, στον Τομέα των υποδομών, της επέκτασης των οικισμών και στην επικαιροποίηση και εφαρμογή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της πόλης της Καρπάθου, στον Τομέα της Υγείας, της Παιδείας, των Υδάτινων πόρων, του Πολιτισμού, της Αγροτικής ανάπτυξης, του Τουρισμού και του Αθλητισμού. Έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη και την ανάδειξη των δυνατοτήτων του Πρωτογενούς τομέα, που θα αποτελέσει τον μοχλό της δικαιότερης ανάπτυξης του τόπου. Ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια, ως θετικές, μπορούν να ενσωματωθούν στις προτεινόμενες από εμάς θέσεις και προτάσεις, ούτως ώστε να αποτελέσουν τον κορμό των παρεμβάσεων μας.
Κλήθηκαν όλοι, όσοι συμφωνούν με τις Αρχές και τις θέσεις μας, να συμπαραταχθούν μαζί μας, για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στις παρεμβάσεις μας!
Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος της Καρπάθου κύριος Γιάννης Νισύριος, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Καρπαθιακή Ένωση Μιχάλης Μανωλάκης, ο κύριος Μιχάλης Τσαμπουνιεράκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρπάθου Γιώργος Χατζηκουτσός.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γιώργος Αναστασιάδης.

Κάρπαθος 18 Ιουνίου 2023.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist