Μανώλης Παραγιός: ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ και ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ . Χωρίς φωτογραφίες, χωρίς τυμπανοκρουσίες , με πάρα πολλή δουλειά και φέραμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για τον τόπο μας !

Written by on 06/09/2023

92 Views
Όντως , όπως αναφέρει ο Περιφερειάρχης συνεργαστήκαμε στενά και ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ και ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ . Χωρίς φωτογραφίες, χωρίς τυμπανοκρουσίες , με πάρα πολλή δουλειά και φέραμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για τον τόπο μας !
Αποτελέσματα τα οποία άλλα είναι ορατά , όπως η τεράστια αναβάθμιση των Ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών , και άλλα θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια αφού ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια κι εξασφαλίστηκαν οι απαραίτητες χρηματοδοτήσεις .
Ένα από αυτά είναι η αναβάθμιση των Λιμενικών εγκαταστάσεων των Πηγαδίων και η ανάπλαση της παραλιακής οδού (το μεγαλύτερο σε χρηματοδότηση έργο που θα έχει γίνει ποτέ στον τόπο ) ύψους 15 εκαττομυρίων που φθάνει στο στάδιο της δημοπράτησης μετά από μεθοδική δουλειά και άψογη συνεργασία των δύο πλευρών .
Η αξιοπιστία, η γνώση των διαδικασιών και η αποτελεσματικότητα είναι τα προσόντα που σε καθιστούν συνομιλητή και συνεργάτη με θεσμικούς παράγοντες όπως ο Περιφερειάρχης ενός τόπου !
Όταν τα αναγνωρίζει στο πρόσωπο σου ο καλύτερος Περιφερειάρχης της χώρας ( βάσει στοιχείων ) , αποτελούν τεράστια τιμή !

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist