Ο Βασίλη Χαλκιά στην κατάμεστη αίθουσα του Seattle Convention Center στις ΗΠΑ,ανάλαβε την προεδρία του IBTTA. Το IBTTA..

Written by on 11/10/2023

98 Views

Σήμερα, στην κατάμεστη αίθουσα του  Seattle Convention Center στις ΗΠΑ, τα παιδιά σου και εγώ σε καμαρώσαμε καθώς σε είδαμε να αναλαμβάνεις την προεδρία του IBTTA. Το IBTTA, είναι η Διεθνής Ένωση Γεφυρών, Σηράγγων και Αυτοκινητοδρόμων (με έδρα την Washington D.C.) στην οποία συμμετέχουν πάνω από 320 εταιρίες που διαχειρίζονται αυτοκινητοδρόμους, γέφυρες και σήραγγες από 50 χώρες του κόσμου. Κύριος στόχος της Ένωσης η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για τη βελτίωση και την ενίσχυση των υπηρεσιών των αυτοκινητοδρόμων.

Με αυτήν την προεδρία, κατάφερες και κατέκτησες όλες τις κορυφές του κλάδου σου. Την ελληνική ως πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και της HELLASTRON που είναι η Ένωση όλων των Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων. Την ευρωπαϊκή ως πρόεδρος της ASECAP που είναι η Ένωση των αυτοκινητοδρόμων όλης της Ευρώπης με έδρα τις Βρυξέλλες. Και την διεθνή ως πρόεδρος του IRF (International Road Federation)  που είναι η Διεθνή Οδική Ομοσπονδία με έδρα τη Γενεύη. Η σημερινή διάκριση σε καθιστά όχι μόνο τον πρώτο Έλληνα επικεφαλή του IBTTA αλλά και τον μοναδικό παγκοσμίως στα ιστορικά χρονικά που εκλέχτηκε και Πρόεδρος στην ASECAP, και στην IRF και στην ΙΒΤΤΑ. Στους τρείς κορυφαίους Διεθνείς Οργανισμούς. Έφτασες πλέον στο απόγειο της καριέρας σου.  Μέσω της θέσης αυτής δεν αναγνωρίζεται μόνο η προσωπική σου σταδιοδρομία αλλά ταυτόχρονα εκφράζεται και η ποιότητα των αυτοκινητοδρόμων της Ελλάδας, εξ ’ ου και τα αμέτρητα διεθνή βραβεία από σπουδαίους και σημαντικούς φορείς.

Όσοι γνωρίζουν τον Βασίλη Χαλκιά, γνωρίζουν την μεγαλοσύνη της καρδιάς του, την γενναιοδωρία της ψυχής του και την αφοσίωση του στις αρχές και τις αξίες. Όλοι μας σε θαυμάζουμε για την εργατικότητά σου, την μαχητικότητά σου και τη διαρκή και άοκνη αφοσίωση σου για ανιδιοτελή προσφορά. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε περήφανοι για σένα! Η ευχή της Παναγίας πάντα να συνοδεύει τα μελλοντικά σου βήματα!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist