Ιδρυση Ναυταθλητικού Συλλόγου Καρπάθου..

Written by on 02/11/2023

280 Views

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του Ναυταθλητικού Συλλόγου Καρπάθου.QT Places Error: the selected post type doesn't exists or is not active in the plugin settings.

 

Στόχος μας είναι να δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, ιδίως για τα παιδιά του νησιού, προσφέροντας την ευκαιρία για εκπαίδευση και εξάσκηση στην ιστιοπλοΐα και τα θαλάσσια αθλήματα γενικότερα.

Παράλληλα, θέλουμε να προσφέρουμε την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στη θάλασσα, να αναπτύξουν τις φυσικές τους ικανότητες και να απολαμβάνουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό το καλό συνεπάγεται αναμφισβήτητα μακροπρόθεσμα οφέλη για την τοπική κοινότητα και τα παιδιά του νησιού μας.

Κατ’ αρχήν, αρχίζουμε το ταξίδι μας με την ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας. Επιπλέον, επιδιώκουμε να διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας προς άλλα θαλάσσια αθλήματα.

Στο μέλλον, σκοπεύουμε να εξετάσουμε τη διεύρυνση σε πεδία όπως η ιστιοσανίδα, οι υποβρύχιες δραστηριότητες, η κολύμβηση, το θαλάσσιο σκι, το κανό-καγιάκ και η κωπηλασία.

 

Ταυτόχρονα, θα δίνουμε έμφαση στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, προσπαθώντας να προβάλλουμε το νησί μας ως έναν ιδανικό προορισμό για θαλάσσια αθλήματα και τουρισμό.

Σας προσκαλούμε θερμά να παρακολουθήσετε τη σελίδα μας στο Facebook “https://www.facebook.com/nokoposeidon ώστε να ενημερώνεστε έγκυρα για τα τελευταία νέα της νέας αυτής προσπάθειας, αλλά και για την επικείμενη διεξαγωγή των εκλογών και τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών.

Η προσωρινή διοίκηση αναλαμβάνει τη σημαντική αποστολή αυτή, ενώ οι εκλογές αυτές θα διαμορφώσουν το μέλλον του Ναυταθλητικού Συλλόγου Καρπάθου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αναλάβει τον σημαντικό ρόλο της διαχείρισης και της περαιτέρω ανάπτυξης του.

Με εκτίμηση,   

Η προσωρινή διοίκηση του Ναυταθλητικού Συλλόγου Καρπάθου. 

Αναστάσιος Μηλιός. 

Κοσμάς Γιαλλουράκης. 

Χρήστος Κατσάνης

Γεώργιος Διάκος

Δημήτρης/Μίμης Πανάρετος


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist